Kæreste fortsat fængslet: Drabet på Bettina efterforskes stadig

Liget blev fundet i den 34-årige kvindes lejlighed, der ligger oven på det tidligere snedkerværksted i Keldby på Møn.

En 27-årig mand sidder stadig varetægtsfængslet i sagen om drabet på Bettina Arnsfeldt Olsen fra Møn, og politiet arbejder på højtryk med efterforskningen.

Kæresten til dræbte Bettina Arnfeldt Olsen, en 27-årig mand, sidder fortsat varetægtsfængslet som eneste i mistænkte i sagen.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Han er forlænget i fire uger fra den 19. december. Det blev han uden retsmøde, altså det der hedder frivillig forlængelse, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen for personfarlig kriminalitet.

Frivillig forlængelse

Når perioden for en varetægtsfængsling er ved at udløbe, kan man sammen med sin forsvarer beslutte, om man frivilligt vil forlænge fængslingen i to eller fire uger.

Hvis man vil det, skriver ens forsvarer det til retten.

Det betyder, at der ikke er møde i retten, og det begrænser samtidig udgiften til ens forsvarer. 

Kilde: Landsforeningen af forsvarsadvokater

Sagen er stadig under efterforskning, og politiet er nødt til at være fåmælte, da retsmødet blev holdt for lukkede døre.

- Der er stadig en del efterforskning i gang, som vi ikke kan involvere offentligheden i. Dødsårsagen har vi ikke meldt noget ud om endnu, da der stadig bliver lavet undersøgelser, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Vi arbejder på højtryk på at klarlægge omstændighederne, og det er derfor, vi også er lidt fåmælte.

Kæreste mistænkt

Det var den 24. november sidste år, at et kvindelig blev fundet i en lejlighed i Keldby på Møn. Først den 5. december meldte politiet dog ud til offentligheden, at liget var 34-årige Bettina Arhnfeldt Olsen.

Liget blev fundet i en lejlighed, som den 34-årige kvinde var ved at flytte ind i. Derfor har politiet fra begyndelsen haft en formodning om, at der var tale om Bettina Arnsfeldt Olsen.

Bettina Arnsfeldt Olsen forsvandt den 12. november, og blev meldt savnet fire dage senere.

Den 27-årige mand, som nu sidder varetægtsfængslet, havde haft et løst forhold med Bettina Arnsfeldt Olsen gennem flere år. Han blev anholdt natten mellem den 18. og 19. november mistænkt for mordet på hende.

Læs også "Vi har fundet liget af en kvinde, som vi formoder er Bettina Olsen"

Læs også Død kvinde fundet i lejlighed på Møn er blevet identificeret

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App