Jul bag tremmer – taget med stor narkolast i bilen to gange

En 24-årig mand fra Nykøbing Falster blev onsdag idømt en straksdom på ét års fængsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hvis du er prøveløsladt efter at have modtaget en længere fængselsdom for at have været narkokurerer, så virker det ikke klogt at påtage dig nye transportopgaver for narkobagmænd.

Det var dog efter alt at dømme præcis det, som en 24-årig mand fra Nykøbing Falster gjorde, da han den 21. maj i år blev prøveløsladt, efter at have afsonet størstedelen af en fængselsstraf efter at være blevet taget med flere kilo hash og hårde stoffer i sin bil.

Den unge mand blev prøveløsladt tidligt, fordi han havde opført sig godt i fængslet, ikke tidligere var straffet og fordi han havde gode forhold udenfor fængslet. Prøveløsladelsen indebar, at han ved gentagelser skulle afsone resterende 305 dages straf.

Taget igen

Manden slap dog ikke med kun at holde sidste års jul bag tremmer. Også dette års jul kommer til at foregå i fængslet. Tirsdag var den nemlig gal igen for den unge mand, der blev standset af politiet med 1,7 kilo hash i bilen.

- Det er dumt, at han falder i så hurtigt igen. Han har jo vidst, at han havde en lang reststraf hængende, siger anklagerfuldmægtig Stefan Kristensen fra Sydsjællands og LollandFalsters Politi til TV2 ØST.

Den unge mand erkendte ved onsdagens grundlovsforhør at have haft de store mængder hash i bilen - og blev med det samme idømt et års fængsel ved en såkaldt straksdom. Straffen indeholder de 305 dages resterende fængselsstraf fra den tidligere dom.

Den 24-årige mand modtog dommen, og blev kørt direkte til fængslet, hvor han nu har indledt sin nye afsoning.


Nyhedsoverblik