Mia blev kørt ned: "Jeg er bange, chokeret og har smerter"

Det var 30-årige Mia Jensen, der i dag blev påkørt af en bilist med vilje. Hun er chokeret over hændelsen og vil nu flytte fra byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hun skulle bare besøge en i Vestergade i Sakskøbing. 

Mia Jensen står på fortovet og banker på døren. Ud af ingenting kører en bil op på fortovet og tordner direkte ind i hende. Hun bliver mast ind i væggen og ryger ind over kølerhjelmen på bilen. 

- Jeg var bevidstløs, så jeg kan ikke rigtig huske noget. 

quote Jeg er bange, chokeret og har smerter

Mia Jensen, Sakskøbing

Bilen kørte væk lige efter i ukendt retning.

- Jeg er bange, chokeret og har smerter. Det kunne ligeså godt have været et lille barn, der havde stået på det fortov, da den her bilist kom kørende. Jeg er selv mor og har et barn, som jeg ligeså godt kunne have stået med i hånden, siger Mia Jensen, der er 30 år. 

sakskoebing1.jpg
Læs også
Bandekonflikt: Gerningsmand kører kvinde ned med vilje
sakskoebing1.jpg
Læs også
Bandekonflikt: Gerningsmand kører kvinde ned med vilje

Det giver angst

Efter hændelsen har Mia Jensen fået en stor hudafskrabning på lår og balle, som gør, at hun sidder i kørestol. Hun har også slået sin nakke og sin lænd. 

quote Det giver lidt angst inden i

Mia Jensen, Sakskøbing

Politiet vurderede, at hændelsen var med vilje. Og i eftermiddags lykkedes det politiet at anholde en 38-årig mand med banderelationer. Han er nu sigtet for drabsforsøg.

- Det giver lidt angst inden i, at der er nogen, der kan finde på at gøre det her mod nogen, de ikke engang kender. Det er fuldstændig umotiveret, siger Mia Jensen. 

Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi siger til TV ØST, en anden person, som Mia Jensen gik sammen med, kan være det egentlige mål.

- Bilen kører frem mod to personer, der går sammen på vejen. Den videre efterforskning må afsløre, hvad der præcist er sket, men lige nu er vores teori, at det er den anden person på vejen, der var målet. Han har kendte banderelationer, siger Kim Kliver til TV ØST.

 

sakskoebing2.jpg
Læs også
Efter påkørsel: 38-årig mand anholdt for drabsforsøg
sakskoebing2.jpg
Læs også
Efter påkørsel: 38-årig mand anholdt for drabsforsøg

Flytter fra Sakskøbing

Der har den seneste tid været mange uroligheder i et eskalerende bandemiljø på Lolland og Falster.

Og med episoden i dag, så har Mia Jensen heller ikke tænkt sig at blive boende i Sakskøbing. 

- Det er lidt skræmmende, at det er kommet så tæt på en selv. Men selvfølgelig - der er jo også kriminalitet i andre byer, men når det kommer så tæt på én, så tænker man lidt mere over livet. Og det skræmmer mig. Jeg flytter også væk fra Sakskøbing nu, for min søn og min egen skyld. Ikke fordi jeg regner med, at der er nogen efter mig, men for at passe på os, siger hun.

Artiklen er opdateret
Artiklen er opdateret med info fra Kim Kliver om hvorfor, Mia Jensen kan være blevet ramt.

 


Nyhedsoverblik