Ingen grund til at forlænge - visitationszone i Holbæk ophørte i nat

Visitationszone i Holbæk ophævet natten til tirsdag. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Efter drabet på en 18-årig mand i Ladegårdsparken Vest indførte Midt- og Vestsjællands Politi indførte en visitationszone i Holbæk By.

Men efter 14 dage og to anholdelser, blev visitationszonen i nat ophævet. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

51 visitationer førte til to sigtelser

Efter drabet vurderede politiet, at der var øget risiko for kriminalitet inden for visitationszonen.

De seneste 14 dage har politiet gennemført 51 visitationer af 36 forskellige personer primært fra Holbæk. Nogle få er blevet visiteret flere gange som led i den stikprøveprøvekontrol, som politiet har foretaget for at kontrollere, om nogen var i besiddelse af våben.

Politiet har ikke fundet nogen våben ved stikprøvevisitationerne eller registreret hændelser af betydning for personers liv, helbred eller velfærd. Visitationerne har medført sigtelse af to personer for besiddelse af mindre mængder euforiserende stoffer. 

Skuddrab Ladegårdsparken april 2019
Læs også
24-årig mand fængslet for drab i Holbæk - sendte fingerkys til fremmødte i retten
Skuddrab Ladegårdsparken april 2019
Læs også
24-årig mand fængslet for drab i Holbæk - sendte fingerkys til fremmødte i retten

Politiet mener, at konfliktniveauet i Holbæk er reduceret efter anholdelsen den 5. maj 2019 af den 24-årige mand, som sidder varetægtsfængslet i drabssagen. Samlet set er der derfor ikke grundlag for at forlænge visitationszonen, oplyser politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker fortsat drabssagen intensivt og har stadig stærkt fokus på trygheden generelt i Holbæk.

 


Nyhedsoverblik