Indbrudstyv taget på fersk gerning i bruseniche

Manden er sigtet for tre indbrud i et boligområde i Korsør. To af dem er på samme adresse med få timers mellemrum.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 27-årig mand fra København blev mandag eftermiddag klokken 15:21 anholdt i en bruseniche på Lokesvej i Korsør. Han skal fremstilles i grundlovsforhør tirsdag. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Gemte sig i bruseniche

Allerede mandag morgen klokken 8:10 fik politiet en anmeldelse fra et vidne, der havde set en uvedkommende person luske omkring et hus på Lokesvej, og da betjentene senere ankom til stedet, kunne de se, at der var brudt et vindue op. Derfor gik de ind i huset for at undersøge sagen nærmere.

quote Vi har sigtet ham for i alt tre indbrud i området

Jens Jedig Christiansen, Politikommisær, Lokalpolitiet i Slagelse

På badeværelset forsøgte manden at skjule sig i en bruseniche, men indbrudstyvens mission mislykkedes, og han blev anholdt på fersk gerning.

- Vi har sigtet ham for i alt tre indbrud i området. Ét på Bragesvej og to indbrud på den samme adresse på Lokesvej, siger politikommisær Jens Jedig Christiansen fra lokalpolitiet i Slagelse.

Stjal smykker, kontanter og mobiltelefoner

Meldingen om indbruddet på Bragesvej fik politiet natten til mandag klokken 1:20 – altså i timerne inden, han drog videre mod Lokesvej og begik to indbrud i samme hus.

Det viste sig, at manden havde stjålet kontanter, smykker og et par mobiltelefoner. Da indbrudstyven blev opdaget efter sit andet indbrud på Lokesvej, blev han taget med til politistationen i Slagelse og blev sigtet for tre indbrud i området.

- Han bliver fremstillet klokken 13:00 med krav om varetægtsfængsling, og så må vi se om han erkender på stedet. Hvis han gør det, håber jeg på, han kan få en straksdom, siger politikommisæren.


Nyhedsoverblik