Idømt otte års fængsel for dødsvold ved tankstation - nu er han flygtet fra politiet

En 29-årig mand efterlyses efter flugt fra Østre Landsret i København. Han blev i dag idømt otte år fængsel og blev udvist af Danmark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri er i dag flygtet fra Østre Landsret i Bredgade i København, hvor han netop havde fået en skærpet straf i en sag om vold med døden til følge.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Han blev tidligere i dag idømt otte år fængsel og blev udvist af Danmark for bestandigt.

Læs også
29-årig får forlænget straf for dødsvold ved tank - skal otte år i fængsel
Læs også
29-årig får forlænget straf for dødsvold ved tank - skal otte år i fængsel

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri beskrives som en 29-årig mand, født i Irak, 172 centimeter høj, almindelig af bygning, sort kort hår, brun hud, skægstubbe og brune øjne. 

Påkørte 39-årig mand foran Circle K

Sagen handler om en episode, der skete den 5. oktober 2017 på en tankstation i Holbæk, hvor Jafar Mohammad Rida Al Jasiri i forbindelse med et skænderi med en 39-årig mand påkørte ham i en bil, så offeret senere afgik ved døden.

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri var under bevogtning af Midt- og Vestsjællands Politi ved Østre Landsret, men ved en fejl lykkedes det ham at flygte fra politiet kort efter domsafsigelsen, lyder det fra politiet.

påkørsel mcdonald's
Læs også
Enige nævninge: 28-årig kørte med vilje 39-årig ned foran Circle K
påkørsel mcdonald's
Læs også
Enige nævninge: 28-årig kørte med vilje 39-årig ned foran Circle K

Midt- og Vestsjællands Politi eftersøger nu i samarbejde med Københavns Politi Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, der skal genindsættes i et arresthus.

Flygtede i bil, der senere er fundet efterladt i København

Midt- og Vestsjællands Politi bevogtede under retsmødet Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, der i forbindelse med transport væk fra retten fik hjælp af nogle udenforstående til at flygte. De kørte væk fra stedet i en bil, som senere blev fundet efterladt i København. 

Politiet vurderer ikke, at Jafar Mohammad Rida Al Jasiri er farlig, men borgere, der ser ham, skal undlade selv at tage kontakt og underrette politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi undersøger nu de nærmere omstændigheder omkring flugten. 

Oplysninger om den efterlyste mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.


Nyhedsoverblik