Holbæk Sygehus er igen "sikkert" for medicinske patienter

Sidste år fik Holbæk Sygehus et påbud fra Styrelsen for patientsikkerhed, som var bekymret for patienternes sikkerhed. Det påbud er nu ophævet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Patienter behøver ikke længere frygte for deres sikkerhed, når de bliver indlagt på den medicinske afdeling på Holbæk Sygehus.

Styrelsen for patientsikkerhed har netop afgjort, at der ikke længere er »problemer af betydning for patientsikkerheden« på sygehusets medicinske afdeling. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Det fremgår af en tilsynsrapport og afgørelse fra Styrelsen, hvor man også ophæver et påbud til sygehuset om få styr på behandlingen af de medicinske patienter, der blev indført i april sidste år.

holbaek_sygehus_3.jpg
Læs også
Styrelse giver påbud: De er bekymret for patienters sikkerhed på Holbæk Sygehus
holbaek_sygehus_3.jpg
Læs også
Styrelse giver påbud: De er bekymret for patienters sikkerhed på Holbæk Sygehus

På sygehuset har man fået nye arbejdsgange og datasystemer op og køre, og det betyder, at man kan overvåge patienterne og behandlingen langt bedre, end tidligere, og det på et niveau, som er højere end normalt i sundhedsvæsnet

- Det giver en helt anden tryghed i afdelingen og mulighed for at gribe hurtigere ind, hvis der er nogle rutiner, der bliver svækket. Det er noget, vi vil arbejde videre med, også selv om påbuddet nu er væk, siger Knut Borch-Johnsen, der er vicedirektør og lægefaglig chef på Holbæk Sygehus.


Nyhedsoverblik