Her er Sjællands bedste campingplads

Opdag Danmark har fået brugerne til at stemme på, hvem der er Sjællands bedste campingplads. Nu har de offentliggjort vinderen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tempelkrogen Familiecamping har for andet år i træk vundet prisen for Sjællands bedste campingplads.

Ligesom sidste år har Opdag Danmark haft en konkurrence om, hvem der Danmarks bedste campingplads og hvem, der er regionernes bedste campingplads.

quote Vi er meget stolte

Tina Hjorth, ejer Tempelkrogens Familiecamping

Her løber Tempelkrogen Familiecamping ind på en 1. plads med 993 stemmer.

- Vi er meget stolte. Og så for andet år i træk. Det er vi lykkelige for, siger Tina Hjorth, der ejer Tempelkrogens Familiecamping sammen med sin mand André.

God kontakt med gæsterne: - Vi er her jo hele tiden

Opdag Danmark kårede også Sjællands bedste campingplads sidste år. I år har konkurrencen foregået på SMS. Her har brugerne kunne stemme en gang pr. telefon.

Og gæsterne er vilde med  Tempelkrogen Familiecamping, der ligger i Vipperød i Holbæk Kommune.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Opdag Danmark

Ejeren af campingpladsen er glad for, at gæsterne endnu en gang viser dem stor tillid. Hvorfor de vinder igen i år, har ejeren svært ved at svare på, men hun kommer dog med et bud:

- Jeg tror, vi har god kontakt til vores gæster. Folk føler de kender os, tænker jeg. Vi er her jo selv hele tiden. Det er mig, der står og udleverer morgenmad, når de kommer om morgenen og tjekker dem ind og tager afsked og giver dem is om aftenen, siger Tina Hjorth.

Mange af gæsterne vender tilbage år efter år

Når man bliver kåret som Sjællands bedste campingplads to år i træk, så kan det også mærkes på antallet af bookinger.

- Når jeg har overskud, og det lige falder mig, spørger jeg folk, hvordan de fandt os, for det er svært at finde ud af, hvor man skal sætte ind med markedsføringen. Og så er der nogle, der siger, ”jamen I blev Sjællands bedste sidste år”. Så det har givet noget – det er 100 procent, siger ejer Tina Hjorth.

Men derudover er der også mange af gæsterne, der bare vender tilbage år efter år.

Artiklen fortsætter under billedet.

Tina Hjorth står sammen med sin mand bag Tempelkrogens Familiecamp
Tina Hjorth står sammen med sin mand bag Tempelkrogens Familiecamp Foto: TV2 ØST

- Vi er så privilegerede, at når folk først er her en gang, så kommer de oftest tilbage igen, siger Tina Hjorth.

- Vi har mere end en familie, der lejer en hytte hvert år og har lejet den samme i mere end 14 år. Så kan man jo også følge med i børnenes udvikling fra de er helt små. Det er meget sjovt.

Har åbnet aftencafé med aftensmad

Man kommer formentlig ikke sovende til, at vinde førstepladsen som regionens bedste campingplads. Derfor forsøger de også hos Tempelkrogens Familiecamping at holde pladsen opdateret med nye tiltag.

Læs også
Efter ti års arbejde - Martin har opfundet en flydende campingvogn
Læs også
Efter ti års arbejde - Martin har opfundet en flydende campingvogn

- Jeg håber selvfølgelig også, at succesen skyldes vores campingplads. På det seneste har vi åbnet café, der hører til campingpladsen. Det er folk faktisk rigtig glade for. Aftencaféen serverer noget god mad, og så har vi frokostcafé, hvor det er det der pool-mad-agtigt med pommes frites og toast. Men om aftenen gør vi meget ud af, at kvaliteten skal være i orden, og det er folk faktisk rimelig imponeret over, siger Tina Hjorth.

- Det kan jeg se på vores turister, at hvis vi har folk, der er her en uge, så er det ikke unormalt, at de er oppe og spise tre gange, og det må jo siges at være meget godt.


Nyhedsoverblik