Hasarderet overhaling gik helt galt – fire biler ødelagt

Sådan så det ud på Ringstedvej efter ulykken. Foto: Michael Johannsesen

En alt for overmodig overhaling gik søndag aften helt galt, da i alt fire biler var involveret i en trafikulykke ved Brorfelde.

To blev kvæstet, og flere var søndag aften omkring hospitalet efter en trafikulykke ved Brorfelde. Her undervurderede en 24-årig mand fra Ugerløse trafiksituationen, da han forsøgte at overhale en forankørende bil.

Ulykken skete klokken 18.14 på Ringstedvej, ikke langt fra Brorfelde i nærheden af Tølløse.

- Den 24-årige kører stærkt i en overhaling, men overraskes af en bil i det modkørende spor, der venter på mulighed for at svinge til venstre, fortæller Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var her ulykken skete - artiklen fortsætter under kortet.

Den 24-årige stødte frontalt direkte ind i den bil, der ventede i det modkørende spor. Efter kollisionen med den ventende bil blev den 24-åriges bil kastet ind i en tredje bil, som han var ved at overhale – mens den ventende bil blev kastet tilbage i en fjerde bil, der ventede bag den.

Den 24-åriges bil fortsatte imidlertid og blev kastet ind i et plankeværk, der blev delvist ødelagt.

- Det er mange køretøjer, der er involveret i ulykken, og en række personer blev efterfølgende kørt til behandling på Holbæk Sygehus, fortæller Martin Bjerregaard.

To kvæstet

To personer har fået mere end overfladiske skader ved ulykken.

Den ene er den 24-årige mand fra Ugerløse, der forvoldte ulykken, og en 27-årig kvinde fra København, der var passager i hans bil. De har begge fået flere knoglebrud, der kræver behandling. Desuden har den 24-årige fået foretaget en spiritusprøve, da politiet havde en formodning om, at han ikke var ædru, da ulykken skete.

Ulykken skete klokken 18.14 på Ringstedvej, ikke langt fra Brorfelde i nærheden af Tølløse.

Ulykken skete søndag aften, hvor der også skete flere uheld i området med aquaplaning som følge af det tætte regnvejr. Politiet har dog ikke fundet vejen i området særligt anderledes end andre steder.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App