Gravholts nye klub kiksede oprykningen: Nu er hendes fremtid uvis

Mette Gravholts kommende klub rykker ikke op i den bedste, rumænske række, og derfor ved hun pludselig ikke, hvad hun skal efter sommerpausen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tilbage i december annoncerede 32-årige Mette Gravholt, at hun ville stoppe i Nykøbing Falster Håndbold efter denne sæson.

Onsdag blev den sidste kamp spillet, og Gravholt har efter sommerpausen valgt at fortsætte karrieren i Rumænien, hvor hun har underskrevet en toårig kontrakt med Dinamo Bucuresti.

Men nu er det slet ikke sikkert, at den nykårede danske mester skal afsted alligevel.

Danskerens kommende klub er nemlig ikke lykkedes med at rykke op i den bedste rumænske håndboldrække, og det er derfor langt fra sikkert, at den 32-årige stregspiller gennemfører den ellers underskrevne, toårige aftale.

- Jeg har lige fået at vide, at de (Dinamo Bucuresti, red.) ikke rykker op, fordi de har tabt. Så jeg aner ikke, hvad jeg gør.

- Lige nu er jeg bare rigtig, rigtig træt, og jeg har heller ikke noget problem med det, hvis jeg ender med at stoppe, fortæller Gravholt til TV 2 SPORT.

Overvejer karrierestop

Guldvinderen var tidligere på sæsonen i tvivl om, om hun overhovedet ville fortsætte karrieren efter den netop overståede sæson, og hun vil ikke afvise, at det nu kan komme på tale igen.  

- Jeg ville ligesom stoppe på toppen, og der er rigtig mange ting, jeg også gerne vil. 

Læs også
Historisk triumf: NFH bliver danmarksmestre
Læs også
Historisk triumf: NFH bliver danmarksmestre

- Hvis der kommer et super godt tilbud flyvende, kan det godt være, jeg tager imod det, men ellers kan det også godt være, jeg stopper. Jeg ved det ikke, fortæller hun.

Du tager ikke til Bukarest?

- Det ved jeg ikke, jeg ved ingenting. Rumænien er Rumænien, og så har man også hørt alle mulige andre historier om, at de køber en licens eller et eller andet. Lige nu ved jeg ingenting.

Kunne man forestille sig, at du bliver i Nykøbing?

- Nej, det kunne jeg ikke. Det er udlandet og ellers stopper jeg, slutter Gravholt.


Nyhedsoverblik