Golftalent springer ind på verdens top 100

Regionens bedste golfspiller er den bedst placerede danske amatør på verdensrangslisten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det går stadig stødt fremad for regionens bedste golfspiller John Axelsen.

Den kun 18-årige golfer fra Tølløse, der til dagligt tørner ud for Sorø Golfklub, har netop taget et spring på 20 pladser på verdensranglisten for amatører.

Det bringer ham ind i top 100 med en placering som nummer 95 blandt amatørgolfere fra hele verden. Og det er til trods for, at han stadig er juniorspiller.

Skal til Florida for at spille golf

Der skulle være god sandsynlighed for, at golftalentet lægger endnu mere til sit spil i de kommende år. John Axelsen indgik i efteråret en mundtlig aftale med University of Florida, hvor han skal spille golf og studere fra 2017.

- Grunden til, at jeg tager derover, er for at udvikle mit spil. Jeg håber, at det skærper mig at spille mod de bedste, så jeg ved, hvilket niveau jeg skal op på, fortalte John Axelsen til TV ØST i oktober.

Målet er at blive professionel

Med sin nuværende placering som nummer 95 på verdensranglisten for amatører er han nu den bedst placerede danske spiller, som ikke er professionel. John Axelsens mål er fortsat at blive professionel. Og han stopper på universitetet, når han vurderer, at han er klar til det.


Nyhedsoverblik