Godsejerfruers dækkede borde hitter – museum fordobler sit besøgstal

Foto: Maria Bernhard - TV ØST

Udstillingen Stilleben på bordet er så populær, at Reventlow-Museet Pederstrup har fordoblet sit besøgtal og udvider nu åbningstiden.

Folk er vilde med pænt dækkede herregårdsborde.

Det kan man se på besøgstallet på Reventlow-Museet Pederstrup, som har flere end dobbelt så mange gæster som i samme periode sidste år.

De kommer tilsyneladende for at se udstillingen Stilleben på bordet, som er blevet så populær, at Reventlow-Museet Pederstrup nu også holder åbent tirsdage i juli og august måned.

Det er et skulderklap til Reventlow-Museet, og jeg er glad for, at vi bidrager til at trække flere turister til Lolland

Ulla Schaltz, direktør for Museum Lolland-Falster

Folk kommer langvejs fra

I udstillingen stiller seks kvindelige godsejere fra Lolland skarpt på moderne godsejerliv set gennem moderne kvinders øjne. De har hver dækket et bord, som fortæller om deres liv, deres virke og fremtiden for deres herregårde.

Artiklen fortsætter under billedet.

I udstillingen stiller seks kvindelige godsejere fra Lolland skarpt på moderne godsejerliv set gennem seks moderne kvinders øjne. Foto: Maria Bernhard - TV ØST

Og det er gået rent ind, også i Københavner-pressen. Gæsterne fortæller, at de har læst om udstillingen, og nu vil de se den.

Det er helt tydeligt, at folk gerne kører langt for en god oplevelse

Ulla Schaltz, direktør for Museum Lolland-Falster

- Det er helt tydeligt, at folk gerne kører langt for en god oplevelse. Det er et skulderklap til Reventlow-Museet, og jeg er glad for, at vi bidrager til at trække flere turister til Lolland, og at de får øjnene op for, hvor skønt der er og den spændende historie, vi har hernede, siger Ulla Schaltz, der er direktør for Museum Lolland-Falster, som Reventlow-Museet er en del af.

Artiklen fortsætter under billedet.

Stilleben på bordet” er blevet så populær, at Reventlow-Museet Pederstrup nu også holder åbent tirsdage i juli og august måned. Foto: Maria Bernhard - TV ØST

Udstillingen er en del af Interreg-projektet South Baltic Manors og vises frem til 29. september. Den rummer også en lysinstallation med fantasi over papirklip af Steen Koerner Studio, som optakt til årets Lys over Lolland-festival, der finder sted 16.-25. august.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App