Glemte 50.000 kroner i genbrugsjakke: Nu er ejeren fundet

I sidste uge blev 50.000 kroner fundet i Kirkens Korshær i Ruds Vedby. Nu er ejeren fundet. Arkivfoto. Foto: Jesper Sandbirk - TV ØST

I sidste uge fandt Kirkens Korshær i Ruds Vedby ved Sorø 50.000 kroner i eurosedler i en indleveret jakke. Nu er ejeren fundet.

Ejeren til de 50.000 kroner i eurosedler, som i sidste uge blev fundet i en indleveret jakke i Kirkens Korshær i Ruds Vedby ved Sorø, er nu fundet. Det oplyser politiet i Slagelse til TV ØST. 

- Vi har fundet den rette ejer, som vil få udleveret pengene i løbet af et par dage. Hvem ejeren er, holder vi for os selv, siger politikommisær Tom Stysiek til TV ØST. 

I fredags skrev TV ØST, at Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi havde fået en henvendelse fra en kvinde med et foto. Kvinden skulle angiveligt kende ejeren. 

Modtog flere henvendelser

Hos Kirkens Korshær Genbrug i Ruds Vedby vides det heller ikke, hvem ejeren er, men Lis Mikkelsen, leder af butikken, fortæller dog til TV ØST, at butikken har fået en henvendelse fra en kvinde og senere et opkald fra en mand.

Læs også Guld i genbrugsfrakke: Jens Erik finder 50.000 kr.

Begge hævder at kende ejeren - nemlig deres datter, som var bortrejst, da jakken blev indleveret. Om det viser sig at være ejeren, må tiden vise.

Det er også op til ejeren, om genbrugsbutikken skal have en findeløn. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App