Kastede benzin ind i fitnesscenter, mens folk trænede

En gerningsmand forsøgte tirsdag morgen at sætte ild til et træningscenter i Slagelse. Og det er ikke første gang, centret udsættes for hærværk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tidligt tirsdag morgen blev træningscentret PMT Gym i Slagelse udsat for hærværk. Her forsøgte en ukendt gerningsmand at starte en brand, mens folk trænede. Et medlem fik dog stoppet personen, der stak af fra stedet.

Søren Pokke ejer centret, og han er rystet over episoden.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. Det er fuldstændig galt, siger Søren Pokke.

Søren Pokke forklarer, at en gerningsmand havde slået hul i en port ved en bagindgang omkring klokken 7.00. Derefter pumpede han benzin ind ved træningsmaskinerne.

Her var tre personer i gang med deres morgentræning. To af dem forlod stedet i frygt for deres liv. Men den tredje person fik fat i en pulverslukker, og det fik gerningsmanden til at stikke af. Politiet fik anmeldelsen omkring 7.22.

- Det er drønirriterende, og jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor. For vi er ikke uvenner med nogen, siger Søren Pokke.

quote - Man bliver skør af at tænke på det, når man ikke ved noget

Søren Pokke, ejer fa PMT Gym

Søren Pokke ejer udover centret i Slagelse, også PMT Gym i Næstved og Køge, og er ved at åbne et center i Rødovre. Men da hærværket kun har været i Slagelse, tror han, at en lokal person står bag.                  

- Jeg er ikke fra Slagelse, og jeg kender ikke nogen i Slagelse. I og med at det ikke sker i andre byer, hvor vi har centre eller i Næstved, hvor jeg bor, så må det være en lokal i Slagelse, siger han og fortsætter:

- Man bliver skør af at tænke på det, når man ikke ved noget.

Udsat for hærværk før

Træningscentret åbnede i slutningen af juni. Og Søren Pokke fortæller, at det generelt har fået en varm modtagelse.

Men det er ikke første gang, centret udsættes for hærværk. En måneds tid efter åbningen blev deres adgangspanel, hvor folk taster sig ind uden for bemandingstid, ødelagt flere gange.

En person ødelagde det med hammer og mejsel. Der er også blevet kastet brosten gennem to facadevinduer.

- Det er rimelig træls. Men vi har ikke nogen, vi kan mistænke. Normalt kan man have smidt en ud, eller der kan være nogen, der har set sig sur på én. Men det er ikke tilfældet, siger Søren Pokke.

Omkring 14 dage senere var en gerningsmand igen på spil. Her blev der kastet med hvid maling på facaden, og adgangspanelet blev endnu engang smadret. Søren Pokke anslår, at skaderne løber op i cirka 100.000 kroner.

I sagen fra tirsdag stak gerningsmanden af fra stedet på en sort herrecykel stadig med benzindunken i hånden. Han var iført en grå hættetrøje og er spinkel af bygning. Hvis man har set eller hørt noget omkring PMT Gym i Slagelse klokken 7.22 tirsdag morgen, skal man kontakte politiet på 114.


Nyhedsoverblik