Gård i Odsherred sælger nu nye danske kartofler

Kartoffelsalat? Flødekartofler? Eller bare kartofler med lidt smørsovs? Nu er det muligt at mæske sig i nye danske kartofler igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Allerede fra Kr. Himmelfartsdag er der nye danske kartofler af sorten ”Solist”, hos kartoffelavler Niels Hasselriis på Skelbjerggård i Odsherred. Det fortæller gårdens presseansvarlige i en pressemeddelelse.

Det er de sydvendte morenebakker i Stenstrup i Geopark Odsherred, som gør det muligt, igen i år, at være den første i Odsherred - måske i Danmark, som nu kan levere nyopgravede frilandskartofler. Prisen vil Kr. Himmelfartsdag starte med 100,- kr. pr. kilo.

Rørvig Kro var hurtigt ude og sikre sig en portion, og kan servere de nye danske frilandskartofler fra i morgen Kr. Himmelfartsdag.

Solist kartoflerne blev lagt i jorden 18. februar 2016 og trods det kolde forår er det alligevel lykkedes Niels Hasselriis er få tryllet nye kartofler frem her til Kr. Himmelfartsdag, hvor de allerførste håndopgravede kartofler fra gårdbutikken på
”Skelbjerggård”, Stenstrupvej 74, 4573 Højby Sj. sælges til 100,- kr. pr. kilo. Niels Hasselriis vil løbende hen over weekenden sørge for, at alle kartoflerne er friskopgravede. Omkring fredag den 13. maj, vil det også være
muligt at købe de nye frilandskartofler fra ”Skelbjerggård” i udvalgte butikker i Odsherred til en lidt mere overkommelig pris.


Nyhedsoverblik