Fuld mand flygtede fra uheld – og stjal traktor

En 29-årig mand fra Asnæs tiltrak sig onsdag eftermiddag uheldig opmærksomhed, efter han i beruset tilstand kørte galt, og derefter stjal en traktor.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nogen gange kan det føles hårdt at gå selv, hvis man har fået en tand over tørsten.

Det mente en 29-årig mand fra Asnæs i Odsherred tilsyneladende onsdag eftermiddag. Han valgte nemlig at køre en tur i sin bil, selvom han var beruset.

Politiet hørte først om manden klokken 15.33, hvor et vidne ringede og fortalte om et færdselsuheld, hvor en mand var kørt lige gennem en rundkørsel ved Grevinge – og derefter mistede herredømmet over bilen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Kørt i brandert

Da politiet kom til stedet kunne de ganske rigtigt se spor af bilen, der var kørt gennem rundkørslen – tilsyneladende med høj hastighed.

Manden var dog kørt fra stedet – men havde sat bilen cirka to kilometer længere fremme af vejen, hvor han var fortsat til fods.

Der gik dog ikke mange minutter, før politiet igen hørte manden, der nu havde stjålet en traktor på Prejlerupvej i Grevinge.

Kan se frem til retsligt efterspil

Politiet fandt traktoren og fik udramatisk anholdt føreren.

Manden var beruset, men heldigvis uskadt efter færdselsuheldet.

Manden blev anholdt, og fik udtaget en blodprøve. Han er nu blevet sigtet for spirituskørsel i både bilen og traktoren, og tyveri af traktoren.

Han kan nu se frem til et retsligt efterspil efter hændelsen.

 


Nyhedsoverblik