Frivillige ildsjæle får håndsrækning af ny kampagne

Lokale borgere, der kæmper for at bevare Stubbekøbings gamle badebro, har nu fået 150.000 kroner fra Realdanias kampagne ”Underværker”.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Stubbekøbings mere end 100 år gamle badebro skal nu fornys og udvides.

Det er lokale ildsjæle, der kæmper for at bevare broen, der stikker et godt stykke ud i Grønsund. Og nu har de fået 150.000 kroner til projektet fra Realdanias kampagne "Underværker".

- Projektet i Stubbekøbing er en god idé og et godt eksempel på den passion og energi, som frivillige ildsjæle lægger for dagen – for fællesskabets bedste, udtaler Christian Andersen, der er projektchef i Realdania, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Nu, hvor vi har støttet ildsjælene i en del år, er der ikke noget, der tyder på, at deres virketrang er brugt op. Tværtimod byder hver ansøgningsmulighed på nye og flere inspirerende idéer. Det har været en fornøjelse at modtage de mange ansøgninger. I Realdania er vi langt fra færdige med at bakke op om ildsjælenes store indsats.

quote Projektet i Stubbekøbing er en god idé og et godt eksempel på den passion og energi, som frivillige ildsjæle lægger for dagen – for fællesskabets bedste

Christian Andersen, projektchef i Realdania

Flere ildsjæle får støtte

Men det er ikke kun i Stubbekøbing, at ildsjæle har fået en hjælpende hånd.

I alt har 34 grupper fået en økonomisk håndsrækning fra kampagnen. Og udover badebroen i Stubbekøbing, så får Orøstrand Tower – et klatretårn på Orø – mere end en halv million kroner. Mere præcist 545.000 kroner.

Samtidig får Agersø Værft støtte fra kampagnen med en millioner kroner til bevaring af signaturbygningen på havnefronten i Agersø.


Nyhedsoverblik