Fra Motalavej til Lindholm: Borgere i ghettoer kan ikke blive familiesammenført

Det er blevet umuligt for folk, der bor i Ringparken eller på Motalavej i Slagelse Kommune eller i Lindholm på Falster at blive familiesammenført.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Bor du i Ringparken eller på Motalavej i Slagelse Kommune eller i Lindholm på Falster, så kan du ikke længere søge om at blive familiesammenført med din ægtefælle.

Det skriver DR Nyheder.

Det er konsekvensen af en stramning i lovgivningen, som regeringen og Dansk Folkeparti står bag for at sikre, at par, der bliver familiesammenført, bliver godt integreret. 

quote Vi ønsker at bryde ghettoerne ned

Inger Støjberg (V), udlændinge- og integrationsminister

- Vi ønsker at bryde ghettoerne ned. Og vi ønsker, at man netop skal flytte hertil og bidrage, og så nytter det altså ikke noget, hvis man kommer hertil med dårlige forudsætninger både sprogligt og arbejdsmæssigt og flytter ind i et ghettoområde, hvor man ikke kommer til at lære dansk kultur og sprog, siger udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg (V), til DR Nyheder. 

I alt er 40 belastede områder kommet på listen over steder, hvor man ikke kan søge om at blive familiesammenført. Det er flere end på den seneste ghettoliste, hvor 22 områder er nævnt.

131002_Cala_GHETTO.jpg
Læs også
Lindholm tilføjet til ghettolisten: - Det er uretfærdigt
131002_Cala_GHETTO.jpg
Læs også
Lindholm tilføjet til ghettolisten: - Det er uretfærdigt

 


Nyhedsoverblik