Dagen derpå: Forslået og glad Mark O. Madsen

Mark O. Madsen har nu vundet syv sejre i træk i MMA: Foto: TV3 Plus / Viaplay

Det var til at se, at Mark O. Madsen havde været i kamp i aftes. Her til formiddag mødte vi ham til et interview ovenpå sejren.

I aftes vandt den den tidligere OL-sølvvinder i brydning Mark O. Madsen fra Nykøng Falster sin syvende kamp i træk siden han for et år siden droppede brydningen for i stedet at satse benhårdt på den brutale kampsport Mixed Martial Arts.

Her til formiddag mødte vi Mark O. Madsen, der, selvom han var noget forslået, var en glad mand. Mark O. Madsen ligner mest af alt en mand, der har deltaget i godt gammeldags værtshusslagsmål.

- Jeg har det nøjagtigt som jeg ser ud. Lidt brugt og forslået, men ved godt mod, siger Mark O. Madsen med et smil om læben.

Der er gigantiske summer i MMA. Det ligger selvfølgelig ude i horisonten

Mark O. Madsen

Det så brutalt ud, da han mødte sin franske modstander i MMA-buret i KB-Hallen i aftes. Men når OL-sølvinderen i brydning sammenligner de knubs han fik i aftes med dem han fik på brydemåtten, så er han ikke skræmt.

02:24 Luk video

- Dengang var det heller ikke ualmindeligt, at jeg kom hjem fra et stævne med et flækket øjenbryn. Det hører med til den karriere, jeg har valgt, fortæller den tidligere OL-sølvvinder i brydning.

En sport til millioner 

Mixed Martial Arts er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden og for de bedste, ligger der millioner af dollars og venter. Kampen i KB-hallen i aftes var Mark O. Madsens 7. MMA-kamp siden han startede i den nye kampsport for et år siden. Ind til videre kan han kalde sig for ubesejret, og sejren var et vigtigt skridt for at nå toppen.

- Der er selvfølgelig en risiko ved det jeg laver, og når man tager en stor risiko, så skal der også være en chance for et stort afkast.

Pengene er ikke begyndt at vælte ind på bankkontoen endnu, men Mark O. Madsen lægger ikke skjul på, at en storkamp med store penge er hvad han går efter.

- Der er gigantiske summer i MMA. Det ligger selvfølgelig ude i horisonten, siger Mark O. Madsen.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App