Forholdet brast: Kvinde forsøgte at påkøre sin ekskæreste

Tidligt tirsdag morgen forsøgte en 52-årig kvinde at køre sin ekskæreste ned. Nu er hun sigtet for forsøg på grov vold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der er ikke langt fra kærlighed til had.

Det erfarede en 52-årig mand fra Strøby Egede mandag morgen, da hans ekskæreste forsøgte at køre ham ned. Manden befandt sig på vejen ude foran sin bopæl lidt i fem tirsdag morgen, da ekskæresten kom kørende imod ham.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det lykkedes ham at undvige, og kvinden fortsatte i stedet ind i hans indkørsel, hvor hun ramte hans bil. Her forsøgte han at stoppe hende og vriste bilnøglerne fra hende, alt imens hun fortsatte med at køre.

Kvinden bakkede ind i en sten, og til sidst lykkedes det manden at få fat i bilnøglerne, hvorefter kvinden flygtede til fods ned mod stranden.

Oversøgning med helikopter

Da politiet ankom til stedet, var kvinden væk, men en hundepatrulje fandt noget efterladt tøj på stranden. Politiet frygtede, at kvinden kunne finde på at gøre skade på sig selv, og derfor tilkaldte de en redningshelikopter.

Kvinden blev fundet lidt i syv ved et sommerhus i våd og nedkølet tilstand efter at have opholdt sig i vandet i længere tid.

Hun blev kørt med ambulance til sygehuset i Køge, hvor hun er blevet behandlet for sin nedkøling.

Politiet har sigtet hende for forsøg på grov vold og tirsdag eftermiddag blev hun fremstillet i grundlovsforhold in absentia. Her valgte dommeren at løslade kvinden, og derfor har anklagemyndigheden valgt at kære løsladelsen til Landsretten.


Nyhedsoverblik