Forgænger kritiserer borgmester i sag om dyre campus-grunde

Borgmesteren i Slagelse Kommune får nu kritik i en sag om campus-grunde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er kritisabelt, at borgmester Stén Knuth (V) har overladt det til en advokat at forhandle pris på grunde ved stationen, der kommer til at koste kommunen millioner af kroner i tab.

Det mener både tidligere borgmester Lis Tribler (S), S-gruppeformand John Dyrby Paulsen og LA-gruppeformand Villum Christensen.

Det skriver Sjællandske.

- Jeg er bestemt ikke imponeret over den måde, som borgmester Stén Knuth har håndteret handlen med sagen omkring campus-grundene på. Det burde kunne gøres bedre, og han burde selv have sat sig for bordenden i sagen fremfor at overlade det til en advokat at forhandle, siger Lis Tribler, der i lighed med sin efterfølger understreger, at Campus Slagelse er et godt projekt, til avisen. 

opl_vo_borgermode.jpg
Læs også
Borgermøde i Slagelse: University College Sjælland vil udvide
opl_vo_borgermode.jpg
Læs også
Borgermøde i Slagelse: University College Sjælland vil udvide

Men hun er bestemt ikke tilfreds med den måde, som projektet er blevet kørt på. Hvor man som tidligere nævnt i Sjællandske er havnet i en situation, hvor kommunen står til at tabe omkring 20 millioner kroner.

Borgmester: Vi burde være glade

Borgmester Stén Knuth er i øjeblikket på ferie. Sjællandske har på mail spurgt ham, om det ikke burde være borgmesteren, der førte den slags forhandlinger. 

Læs også
UCSJ vil bygge 9000 kvm nyt uddannelsessted
Læs også
UCSJ vil bygge 9000 kvm nyt uddannelsessted

Det har han ingen kommentarer til. Ud over at han glæder sig over de rigtig mange tilkendegivelser, han har fået om, at det er det rigtige, vi gør. Både fra borgere, erhvervsliv og uddannelser.

- Vi burde alle være glade og stolte over, at mange års arbejde i den grad folder sig ud i disse år, skriver borgmesteren.


Nyhedsoverblik