Forældre i opråb: Trafikkaos ved skole kan koste liv

Forældre og skolebestyrelsen ved Kildemarkskolen i Næstved frygter, at det daglige trafikkaos ved skolen kan ende med at koste liv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Børn går rundt mellem biler – og det kan ende med at koste liv. Det frygter forældrene ved Kildemarkskolen i Næstved, der er en del af Ellebækskolen. Det skriver Sjællandske.

Ved skolen er der indrettet en lille rundkørsel på Kærmindevej – og på grund af manglen på parkeringspladser, bruges rundkørslen til at afsætte børn på vej til skole. Samtidig er Kildemarksvej ved skolen hårdt belastet af blandt andet lastbiler, der må siksakke blandt ulovligt parkerede biler for at komme forbi.

Situationen har fået skolebestyrelsen på skolen til at kræve flere parkeringspladser ved skolen og et farvel til rundkørslen. De efterlyser samtidig fodgængerovergange og bedre skiltning.

Næstved kommune afviser dog forældrenes kritik. De mener, at de gør, hvad de kan for at løse situationen, som de i høj grad mener skyldes et rampearbejde. De overvejer samtidig at sænke hastigheden til 40 kilometer i timen i hele Markkvarteret.


Nyhedsoverblik