Fnat-lukning giver konsekvenser: Julearrangement for trængte familier manglede lokation

Det er ikke kun eleverne, som fnat har haft konsekvenser for. Et julearrangement for trængte familier manglede pludselig et sted at være.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fnatudbruddet har haft flere konsekvenser end som så. 

For lørdag skulle der have været et julehjælpsarrangement for særligt trængte familier på Kobberbakkeskolen. Men skolen er lukket indtil på tirsdag på grund af fnat, så  

- Så det betød, at vi lige huj-haj skulle finde ud af, hvad gør vi så. Kan vi overhovedet komme videre med den her fest? Skal vi aflyse for de 17 familier eller kan vi gennemføre det? fortæller Tanja Jeppson, der er teamleder hos Julehjælpen og koordinator på juletræsfesten i Næstved.

quote Desværre må vi undvære julemanden, fordi han også er ramt af fnat

Tanja Jeppson, der er teamleder hos Julehjælpen

Julefesten reddet

Men med hjælp fra restauranten Mona Lisa i Næstved og en masse frivillige kunne julehjælpens afdeling i Næstved alligevel fejre jul for mere end 30 børn og deres forældre.

- Fra at være i total panik og fnat over alt, så var det fedt at få at vide, at det her kan lykkedes for børnene. Vi har 34 børn, der er her i dag. Det er vi rigtige glade for, siger Tanja Jeppson. 

- Desværre må vi undvære julemanden, fordi han også er ramt af fnat. Men vi har fået alle gaverne med. Så det blev jul igen. 

pia.jpg
Læs også
Røde Kors lagt ned: De hjælper trængte familier med fnat-behandling
pia.jpg
Læs også
Røde Kors lagt ned: De hjælper trængte familier med fnat-behandling

Nyhedsoverblik