Flyt med jobbet til Lolland og få overskud i budgettet

Der er mange tusinde kroner at hente ved at flytte med jobbet til Lolland. Hele 12.700 kroner ekstra er der udsigt til hver måned.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

12.700 kroner om måneden til fornøjelser. Sådan kan livet se ud, hvis man som familie flytter med sin arbejdsplads til Lolland. Det skriver folketidende.dk. 

Den økonomiske fordel er udregnet af Lollands Bank for Folketidende og gør sig gældende for familie med to voksne og to børn, der flytter fra Hovedstadsområdet til Lolland.  

- Det har været et interessant regnestykke. Jeg ved godt, at det med job og flytning indeholder en lang række elementer. Men det her er da tankevækkende - også for nogle af dem, der lige nu står og vejer for og imod i forbindelse med jobflytningerne, siger Anders F. Møller, direktør i Lollands Bank, til folketidende.dk.

Udregningerne er på baggrund af to meget ens boliger i Herlev og Nakskov til 2,1 millioner kroner. Der er tale om nye villaer i samme stand og størrelse. Men flytter man til Nakskov, får man væsentlig flere penge til fornøjelse, end hvis man rykker teltpælene til Herlev. 


Nyhedsoverblik