Flugtbilist udløser harmonikasammenstød: Sydmotorvejen blev lukket

Tre biler er stødt sammen på Sydmotorvejen ved Tappernøje. Vejen var lukket i mere end en time – men trafikanterne i den første bil er flygtet fra stedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sydmotorvejen var onsdag eftermiddag spærret i nordgående retning efter en ulykke ved Tappernøje, hvor tre biler er stødt sammen.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Sådan skal trafikanter forholde sig

Motorvejen er lukket i nordgående retning ved Tappernøje.
Det betyder, at trafikanter skal køre af ved afkørsel 38, og køre af den gamle landevej til Rønnede og på motorvejen igen ved tilkørsel 37.

- En bil ramte ud i midterrabatten, og endte på tværs af motorvejen – og to biler kunne så ikke undgå at ramme den første bil, fortæller vagtchef Henrik Karlsen til TV ØST.

Uheldet er sket klokken 13.53.

Der blev tilkaldt både ambulancer og redningsmandskab til stedet, hvor der meldtes om fastklemte - men ingen kom noget til ved ulykken.

Trafikanter stak af

Vagtchefen kan dog fortælle, at situationen omkring uheldet er usædvanlig, idet to personer fra den første bil efterfølgende straks hoppede ind i en anden bil og forsvandt fra stedet.

- Dem leder vi efter lige nu. Men jeg kan da sige så meget som at det er personer, som vi kender i forvejen, siger vagtchefen.


Nyhedsoverblik