Flugtbilist blokerede togtrafikken - var påvirket af stoffer

00:40

Den bilist, der tirsdag satte en stopper for togtrafikken mellem Jyderup og Kalundborg, var påvirket af stoffer.

Det er ikke første gang, den mandlige bilist, der tirsdag skabte problemer for togtrafikken mellem Jyderup og Kalundborg, kører uhensigtsmæssigt.

Manden er i forvejen kendt af politiet, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Bilisten, der stak af fra en patrulje og kørte op på togskinnerne, hvor de krydser Sølystvej i Jyderup, har gentagende gange overtrådt færdselsloven.

Denne gang kørte han i narkopåvirket tilstand og uden at have et kørekort, og han risikerer nu en fængselsstraf -enten en betinget eller en ubetinget en af slagsen, fortæller Martin Bjerregaard.

Manden blev løsladt kort efter anholdelsen tirsdag aften.

Ingen skade på skinnerne

En sporansvarlig fra Banedanmark hjalp med at fjerne bilen fra skinnerne, så togene igen kunne komme ud at køre. Banedanmark oplyser, at bilisten ikke gjorde skade på skinnerne, da hans bil kilede sig fast mellem dem.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: Michael Johannessen

DSB kan først efter weekenden melde ud, om de vil søge om erstatning fra manden, der satte en stopper for togtrafikken mellem Jyderup og Kalundborg tirsdag aften.

I forbindelse med episoden var der indsat togbusser på strækningen det meste af tirsdag aften. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App