Flødebollekonge drømmer om at genåbne historisk kro

En kendiskok og en flødebollekonge drømmer om at puste liv i Mogenstrup Kro, der har stået tom siden 2007.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det kendte revyhotel Mogenstrup Kro står måske foran en genåbning.

Stifteren af BonBon-land og ejer af flødebollevirksomheden Spangsberg Chokolade, Michael Spangsberg, har nemlig i et Facebook-opslag vist stor interesse for at genåbne den historiske kro ved Næstved.

Hans opslag er en reaktion på kokken Morten Heibergs opslag, hvor han spørger sine mange følgere, om de mon vil være med til at genåbne kroen.

De har begge mange minder fra revyhotellet. Morten Heiberg var tilmed kokkelærling i kroens restaurant. 

- Mindes 80érne, hvor krofatter Bent og kone drev kroen. Man var altid sikker på en god oplevelse, om det var til revy, konferrence eller blot en hyggeaften. Hvor er den nye krofatter? Måske Morten Heiberg? skriver Michael Spangsberg om planerne med at genåbne kroen.

Spangsberg: Næstved mangler hotellet

Til Sjællandske fortæller Michael Spangsberg, at der er allerede ved at ske noget.

- Ja, hvis Morten vil være heltids krofatter, og man kan samle en kreds af investorer. Morten har bedt om et møde, når han kommer hjem fra skiferie i næste uge. Han mener det sgu, og Næstved mangler hotellet, siger han til avisen.

Mogenstrup Kro har stået tom siden 2007. 

mogenstrup_kro.jpg
Læs også
Mogenstrup Kro bliver ikke golfhøjskole i denne omgang
mogenstrup_kro.jpg
Læs også
Mogenstrup Kro bliver ikke golfhøjskole i denne omgang

 


Nyhedsoverblik