Politiet: Flere undersøgelser før afdød fra grusgrav kan identificeres

01:28

VIDEO: Hør vicepolitiinspektør Sørevn Ravn-Nielsen fortælle om sagen. Video: TV2 ØST/Michael Nordborg

Politiet har torsdag fundet et lig i Blæsinge grusgrav sydøst for Ruds Vedby. Personen er dog endnu ikke identificeret.

Politiet har torsdag fundet et lig i den nedlagt Blæsinge grusgrav mellem Slagelse og Ruds Vedby. Her har politiet søgt med både politihunde, dykkere og droner. Endnu kan politiet dog ikke oplyse, hvem den afdøde er.

- Vi kan ikke endnu sige noget om, hvem det er. Den pågældende er ikke identificeret, men vi har selvfølgelig en opfattelse af, at fundet kan hænge sammen med efterlysningen af Kiehn Georg Andersen, som blev efterlyst søndag i forbindelse med en brand i hans hjem. Men vi kan ikke kommentere nærmere på det i øjeblikket, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør i Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

68-årige Kiehn Georg Andersens hus ved Ruds Vedby brændte tidligt søndag morgen. Branden efterlod stort set hele bygningen intakt set udefra, men næsten alt inventar blev ødelagt i branden. Senere samme dag efterlyste politiet Kiehn Georg Andersen

- Jeg kan ikke komme ind på detaljerne af hensyn til efterforskningen, men der er nogle ting, der gør, at vi betegner hændelsen som mistænkelig, sagde politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søndag til TV2 ØST.

Artikler fortsætter under billedet

Politiet har blandt andet fået hjælp af Beredskabsstyrelsen i deres undersøgelser. Foto: Michael Nordborg

Flere undersøgelser venter

Politiet har fortsat ikke meldt ud, hvad der oprindeligt fik dem til at betegne hændelsen som "mistænkelig".

Torsdag er meldingen fra politiet, at der stadig skal foretages flere undersøgelser, før den afdøde person fra grusgraven kan identificeres.

Det arbejde, der skal gøres nu, hvad består det af?

- Det består i at klarlægge omstændighederne i forhold til hvordan personen er endt oppe på det sted - og under hvilke omstændigheder - og så forestår der nogle retsmedicinske undersøgelser, siger Søren Ravn Nielsen.

Søren Ravn-Nielsen fortalte onsdag til TV2 ØST, at det var henvendelser fra borgere, der fik politiet til at undersøge grusgraven. Torsdag vil han dog ikke uddybe, hvad henvendelserne mere konkret handlede om.

Har du informationer i sagen så kontakt politiet på telefon 1-1-4.

00:23

Video: Politi og beredskab var torsdag talstærkt til stede ved Blæsinge grusgrav Foto: Michael Nordborg

Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App