Flere henvendelser efter fund af sekscifret beløb i husholdningsmaskine  - men ikke en lyd fra den rette ejermand

Midt- og Vestsjællands Politi har fortsat ikke fundet den rette ejer til det sekscifrede belød, der er fundet i en husholdningsmaskine, der var sendt til genbrug. Foto: TV ØST

Der skal nøjagtige oplysninger til for at få udleveret de penge, en genbrugsorganisation i Kalundborg fandt i en husholdningsmaskine sidst i februar.

På trods af adskillige henvendelser fra borgere, der mente at pengene kunne være deres, ligger der fortsat et sekscifret pengebeløb og venter på at blive hentet af den rigtige ejer.

- Der er nogle, der har henvendt sig og sagt, de har afleveret noget på genbrugspladsen, men det har ikke været de rigtige, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsansvarlig i Midt og Vestsjællands Politi.

Indtil videre er der ikke nogen der har oplyst ”det rigtige” og dermed være i spil til at få pengene

Martin Bjerregaard, kommunikationsansvalig, Midt- og Vestsjællands Politi

En gruppe frivillige hos genbrugsorganisationen Spildopmagerne i Kalundborg fandt sidst i februar det sekscifrede beløb i en husholdningsmaskine, der var indleveret til genbrug. Maskinen virkede ikke og skulle derfor destrueres. Og for at kunne aflevere jern for sig og kobber for sig på genbrugspladsen, blev maskinen skilt ad. Og det var der, pengene blev fundet.

- Indtil videre er der ikke nogen der har oplyst ”det rigtige” og dermed være i spil til at få pengene, siger Martin Bjerregaard.

Hør her hvordan det var at finde pengene i husholdningsmaskinen

02:25 Luk video

Penge i tøjpose mangler også ejermand

I starten af januar fandt personalet i en af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutikker i Store Heddinge et femcifret beløb i en pose med tøj, der var indleveret.

Her blev politiet også kontaktet.

- Store Heddinge sagen er heller ikke opklaret, hvis vi skal bruge det udtryk, siger Martin Bjerregaard.

Beløbet fra genbrugsbutikken kan blive udleveret, hvis man kan give en præcis beskrivelse af de ting, der var i posen, hvor pengene blev fundet. Men her er den rette ejermand fortsat heller ikke fundet.

- Det er meget pudsigt, at vi som politikreds har to sager næsten samtidig. Det har jeg da aldrig i mine 35 år i politiet været udsat for, siger Martin Bjerregaard.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App