Flaskepost indløser middag på fint hotel

Flere gæster var inviteret til middag på kursuscenter Comwell Campus Klarskovgaard, efter de havde fundet en række flaskeposter, der var smidt i havet i Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

10 heldige gæster var inviteret til stor frokost på Comwell Campus Klarskovgaard. De var alle inviteret af 1. A på Broskolen i Korsør.

Klassen havde i august sidste år smidt 26 flaskeposter i havet – én for hver elev. I flasken var en tegning og en invitation.

Fem personer fandt en flaskepost og kunne derfor invitere en ven med til spisning. Laila Wolder fra Korsør var en af dem, og hun fandt endda to flaskeposter.

- Den fandt jeg ved stenarmen, og den anden fandt jeg lidt længere henne, da den lå og skvulpede i strandkanten, fortæller Laila Wolder.

1. A var værter

Forud fra dagen har eleverne været i skarp træning. For det var nemlig elevernes opgave at sige pænt goddag til gæsterne og tage imod deres overtøj.

- Vi har brugt rigtig meget tid, især i denne uge, på at forberede os på, hvordan vi er gæster på et hotel, hvad det indebærer, men også hvordan vi er værter for dem, der har fundet vores flaskeposter, siger Marlene Jensen, der er klasselærer for 1. A på Broskolen.

Frokosten på Klarskovgaard er en del af et niårigt langt samarbejde mellem Broskolen og Comwell Campus Klarskovgaard. Her skal klassen besøge kursuscenteret to gange om året til og med 9. Klasse. Denne gang var det så andet besøg.

Det er blandt andet hotelchef Louise Hauge, der også står i spidsen for projektet, og hun var ganske godt tilfreds med eleverne, da frokosten var ved at være omme.

- Nu har de siddet 45 minutter til bords, og de sidder faktisk stadig pænt stille, og der er rimelig ro, vi er selvfølgelig også gået i gang med desserten, så det hjælper altid, men jeg er faktisk lidt imponeret, siger hotelchef Louise Hauge.

Næste gang 1. A skal på besøg hos Klarskovgaard bliver i september, hvor de blandt andet skal lære om, hvor fødevarerne kommer fra.


Nyhedsoverblik