Finder spor af hash: Politiet genafhører de seks overlevende drenge

I februar kørte en gruppe drenge galt, hvor en 17-årig dreng mistede livet. Nu har politiet fundet spor af hash og genafhører de seks overlevende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En trafikulykke ved Højby kostede den 15. februar en 17-årig mand livet. 

En 19-årig passager var samtidig så hårdt kvæstet, at han blev lagt i koma. 

Siden ulykken har politiet efterforsket sagen, og særligt den mistanke, at de havde været påvirket af narkotika. 

Men Martin Bjerregard fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til Nordvestnyt, at blodprøverne viser, at ingen var påvirkede af af alkohol eller euforiserende stoffer. 

Der blev fundet spor af hash

Der blev dog fundet spor af THC, skriver avisen. Det er hash, og derfor er politiet nu gået i gang med at afhøre de seks overlevende drenge, for at finde ud af, om det var den person, som havde indtaget hash, der også havde kørt bilen. 

Politiet mangler en genafhøring, og ifølge Martin Bjerregaard, så vil de derefter tage stilling til, om der er nogen, som skal sigtes i sagen. 

- Politiet mangler stadig en obsuktionserklæring vedrørende den afdøde billist. Når den er modtaget og gennemlæst håber vi at få klarlagt en eventuel direkte årsagssammenhæng mellem bilistens død og sammenstødet, og så vil politiet sandsynligvis genafhøre føreren af traktoren med baggrund i bilinspektør-erklæringen, for at vurdere om han kan bebrejdes noget, siger Martin Bjerregaard til avisen. 

soloulykke_4.jpg
Læs også
17-årig dreng fra Holbæk mister livet efter soloulykke
soloulykke_4.jpg
Læs også
17-årig dreng fra Holbæk mister livet efter soloulykke

Nyhedsoverblik