Festuge brød loven - risikerer bøde

Arkivfoto. Foto: Slagelse Festuge

Det skulle være nemt, smart og hurtigt. Men det var i strid med reglerne, da Slagelse Festuge indførte kontantløs betaling i mad- og drikkeboder.

Det var meningen, at det skulle være en fordel for besøgende, da der sidste uge under Slagelse Festuge blev indført kontantløs betaling via eksempelvis MobilePay.

Men faktisk var det i strid med reglerne. Nu kan Slagelse Festuge se frem til en bøde for ikke at overholde kontantreglen. Det skriver Sjællandske.

Slagelse Festuge har nemlig ikke søgt den dispensation, det kræver, før festugen kan nægte at modtage kontant betaling mellem klokken 06.00 og 22.00.

Hos Slagelse Festuge har arrangørerne ikke været opmærksomme på, at det krævede en tilladelse kun at have kontantløs betaling. Derfor vil man også gøre alt for at følge reglerne næste år.

- Hvis vi vidste, at man skulle have søgt dispensation, så havde vi selvfølgelig gjort det. Og hvis vi skal have kontantløs betaling igen næste år, så er det sådan vi gør, siger formand for Slagelse Festuge Jens Vadmand til Sjællandske.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App