Fest i Vig: Svømmehallen slår dørene op med gratis svømning

02:55

Efter fem år uden svømmehal kan Odsherred svømmeklub endelig igen tage svømmehallen i Vig i brug. Men den lange lukning har betydet medlemsflugt fra klubben, og formanden frygter for fremtiden, hvis medlemmerne ikke snart vender tilbage.

Søndag slår svømmehallen i Vig dørene op igen for første gang i et år. Søndag med gratis adgang - og fra mandag er svømmehallen igen åben som normalt.

Det rolige vandspejl i svømmehallen i Vig holder op med at spejle loftet søndag.

Klokken 10.00 slår svømmehallen nemlig dørene op igen for første gang i et år - og næsten første gang siden den store brand i 2012.

Efter den store brand i 2012 måtte svømmehallen i vig nemlig igennem en totalrenovering - der blev afsluttet med en genåbning i 2016. Desværre måtte svømmehallen lukke igen efter allerede en måned, fordi bassinet var utæt - og siden har kommunen og entreprenøren kæmpet om, hvem der skulle betale regningen.

Læs også Vig Svømmehal er utæt: Uvist hvornår den åbner igen

Nu er parterne dog nået til enighed, og søndag får borgerne mulighed for at tage sig en gratis tur i svømmehallen efter den lange lukkeperiode.

Svømmehallen holder således åbent søndag mellem 10.00 og 16.00 med gratis adgang - og fra mandag er der igen normal drift i svømmehallen med morgen- og foreningssvømning.

Læs mere på hallens hjemmeside her.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App