Farlig tendens breder sig: Bolte fjernet fra bilhjul i Næstved

00:20

Ukendte gerniningsmænd har i løbet af natten stjålet boltene på fælgene på fem biler i Ringsted. Modelfoto. Foto: Jesper Sandbirk

1 af 2

Først var det i Slagelse-området, at der var kommet meldinger om nogle, der løsner bolte på bilhjul. Nu er det også sket i Næstved.

Først var det i Slagelse - nu også i Næstved. 

For torsdag var der tre tilfælde, hvor nogle løsner fremmedes bilhjul, i Slagelse-området. Og fredag gjorde det sig gældende i Næstved. 

For klokken 13.35 modtager politiet en anmeldelse fra Bilka ved Næstved Storcenter. Her var der blevet fjernet fire ud af fem bolte på venstre forhjul. 

- Hun opdagede det ved at køre, hvor bilen så opførte sig underligt, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Henrik Karlsen. 

Henrik Karlsen oplyser, at der ikke har været uheld i forbindelse med hærværket. 

Det sker også i Midt- og Vestsjælland

Det er jo dødsensfarligt

Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

At løsne boltene på et bilhjul er potentielt meget farligt, da hjulet kan hoppe af, så man mister herredømmet over bilen og på den måde kan ende i en ulykke. 

Og det er ikke kun i Slagelse og Næstved, hvor nogle løsner boltene på bilhjul. Også hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter de, at de har fået anmeldelser om samme hændelser. 

- Vi har også haft episoder, hvor det er sket, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Olesen. 

- Det er jo dødsensfarligt, så hvis man bliver taget i at gøre det, bliver man sigtet ud fra paragraf 252. 

Hvor mange hændelser, Midt- og Vestsjællands Politi har haft, vil vagtchefen ikke kommentere, da han ikke er sikker på tallet. 

Læs også Politiet advarer: Farlig trend har spredt sig

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App