Far takker redningsmænd efter brand

Thomas Vibe Løfmark er kæreste og far til den kvinde og dreng, som fredag formiddag blev reddet fra en brand i Skælskør. Han takker nu det ægtepar, som ved et tilfælde kom forbi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Tusind, tusind, tusind tak.

Sådan lyder nogle af ordene fra Thomas Vibe Løfmark til de to redningsmænd, der fredag morgen var grunden til, at hans gravide kæreste og to-årige søn slap med livet i behold ud af et hus, der lå op ad en brændende bygning i Skælskør.

- Vi fik i forvirringen desværre ikke noget navn eller nummer, men tak endnu engang, selvom tak kun er et fattigt ord, skrev han tidligere i dag på TV ØSTs Facebookside. 

Vi fik i forvirringen desværre ikke noget navn eller nummer, men tak endnu engang, selvom tak kun er et fattigt ord, skrev han tidligere i dag på TV ØSTs Facebook-side.

’Det er utrolig stort’

Branden opstod i en bygning på Rennebjergvej. Det var ifølge Thomas Vibe Løfmark et ældre ægtepar, der sørgede for at gøre kæresten opmærksom på branden, hvilket resulterede i, at hun og sønnen nåede ud i tide.

- Jeg synes, det er utrolig stort, at man ikke er ligeglad, men tager sig tid og ser, om der er nogen hjemme. Hvis der ikke var kommet nogen, kunne det være gået grueligt galt, siger han, da TV ØST efterfølgende kontakter ham over telefonen.  

Har delt Facebook-opslag

Thomas Vibe Løfmark fortæller, at han nu har delt TV ØSTs opslag på Facebook. Håbet er, at han senere hen kan få kontakt til ægteparret ad den vej.

- Jeg aner jo ikke, hvad de hedder, men jeg satser selvfølgelig på at kunne hilse på dem på et tidspunkt, slutter han.


Nyhedsoverblik