Familie fra Næstved inviterer enlige til juleaften

​Familien Bonde fra Næstved har valgt at åbne deres hjem for 50 fremmede mennesker, der har lyst til at holde juleaften i et stort fællesskab.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ingen skal sidde alene juleaften.

De fleste ved præcis, hvad de skal juleaften, og hvem de ska være sammen med. For de fleste er familiens skød ofte det foretrukne. Men julemåneden og især juleaften kan også være en svær tid for enlige.

Derfor har familien Bonde fra Ydernæs ved Næstved valgt at invitere 50 fremmede mennesker indenfor i deres hjem juleaften, hvis de har lyst til at tilbringe den 24. december i et stort fællesskab.

quote Vi gør det, fordi vi selv har overskuddet til det og godt kan lide at give til andre mennesker

Nina Bonde

- Det er mennesker som dig og mig, der bare ikke har nogen at holde jul sammen med eller ikke har midlerne til det, siger Nina Bonde.

- Vi gør det, fordi vi selv har overskuddet til det og godt kan lide at give til andre mennesker. Det er meget givende for os, tilføjer hun.

Du kan stadig nå at deltage

Stor set alt, hvad familien har brug for til at holde en juleaften for 50 mennesker, er blevet doneret af virksomheder, foreninger og en stor fodboldklub fra landets bedste række. 

Læs også
Nancy inviterer 100 fattige og ensomme til juleaften
Læs også
Nancy inviterer 100 fattige og ensomme til juleaften

Lokalet på Ydernæs, hvor den store aften skal holdes, er stillet til rådighed af Affald Plus. Manden er er doneret helt fra Falster, og så har fodboldklubben Brøndby IF doneret fodboldbilletter til gæsterne til familien.

Man kan stadig nå at tilmelde sig til juleaften på Ydernæs.

Du kan finde mere om arrangementet her.


Nyhedsoverblik