Falck efter fatal trafikulykke: - Vores tanker går til de pårørende

En Falck-ansat blev mandag eftermiddag dræbt i et trafikuheld på Vestmotorvejen. En 19-årig mand er sigtet i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 63-årig Falck-ansat blev mandag eftermiddag dræbt på stedet, da han arbejdede ved en skiltevogn på Vestmotorvejen ved Korsør og blev ramt af en varevogn.

- Vi kan bekræfte, at én af vores skiltevogne har været involveret i en ulykke, og vi kan med stor beklagelse meddele, at en kollega er afgået ved døden i ulykken. Vores tanker går til de pårørende, oplyser driftsdirektør i Falck vejhjælp, Gunnar Thykjær, i et skriftligt svar til TV ØST.

quote De nærmeste kolleger er orienteret og bliver også tilbudt psykologhjælp

Gunnar Thykjær, driftsdirektør i Falck vejhjælp

- De nærmeste kolleger er orienteret og bliver også tilbudt psykologhjælp. Politiet undersøger de nærmere omstændigheder ved sagen, og vi kan ikke kommentere det yderligere, tilføjer han.

Manden arbejdede som fører af en skiltevogn, som holdt på Vestmotorvejen i østgående retning mellem Korsør og Tjæreby, hvor manden og skiltevognen blev ramt af en hvid varevogn.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ved Storebæltsbroen meldes der om kødannelse på grund af trafikuheldet ved Tjæreby, og trafikanter på strækningen skal forvente en forlænget rejsetid på op til 35 minutter.
Ved Storebæltsbroen meldes der om kødannelse på grund af trafikuheldet ved Tjæreby, og trafikanter på strækningen skal forvente en forlænget rejsetid på op til 35 minutter. Foto: Lind Foto

Ifølge politiet blev førerne af begge biler efterfølgende bragt til Slagelse Sygehus. Den 63-årige blev dog erklæret død på stedet.

Flere biler blev ramt af vragdele

Flere andre biler blev ved det voldsomme trafikuheld desuden ramt af vragdele. Ingen af dem kom noget alvorligt til, oplyser politiet.

De pårørende til den 63-årige mand er underrettet. 

Føreren af varevognen er en 19-årig mand og nu sigtet for uagtsomst manddrab. Den 19-årige er stadig indlagt på sygehuset og er ifølge politiet uden for livsfare.

Politiet valgte sammen med beredskabet på stedet at spærre Vestmotorvejen i østgående retning, og kort efter blev motorvejen i vestgående retning kortvarigt spærret, fordi en lægehelikopter skulle lande på strækningen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Bilister på strækningen skal forvente en forlænget rejsetid på op til 10 minutter.
Bilister på strækningen skal forvente en forlænget rejsetid på op til 10 minutter. Foto: Lind Foto

Trafikuheldet har skabt store problemer i eftermiddagstrafikken, hvor trafikken i længere tid holdt helt stille. I forbindelse med ulykken var Vestmotorvejen spærret i omkring tre timer, men kort før klokken 17.00 er den helt åben igen.

Skiltevogn ramt på Storebæltsbroen

Så sent som onsdag den 5. december blev en skiltevogn også ramt af en trafikant.

Her ramte en lastbil tidligt onsdag morgen en skiltevogn, som holdt på Storebæltsbroen, og broen var derfor delvist spærret i retning mod Sjælland.

Ingen personer kom dog til skade ved uheldet.


Nyhedsoverblik