Rigtigt eller forkert: Facebook-brugere uenige om det blå hus

En mand skal måske i fængsel, fordi han ikke har betalt bødestraf for at male sit hus i strid med lokalplanen. TV ØSTs brugere er delte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kommentarerne er mange til historien om 75-årige Thor Nørgaards mulige fængselsstraf. Han har ikke ikke fulgt lokalplanen og malet sit hus blåt. Det har medført, at han har fået adskillige bøder, men dem har han ikke betalt. Derfor kan han altså måske se frem til en fængselsstraf.

På TV ØSTs Facebook-side skriver mange, at de ikke forstår, hvorfor en bestemt farve på et hus kan udvikle sig til en fængselstraf.

Mie Olsen mener, at man selv burde bestemme farven på ens eget hus. Hun har ikke positive ord at knytte til lokalplaner.

Den holdning deler Elena Stormborg. Hun mener ikke, at lokalplaner burde have så meget magt over et lokalområde.

Og så er der Ingeborg Tved, der håber at Thor Nørdgaard undgår fængselsstraf.

 

Han skal følge reglerne

Der er også dem, der mener, at reglerne skal overholdes – og når man ikke betaler bøderne, er fængselstraf en naturlig konsekvens.

Lennart Bech Nielsen påpeger, at alle har pligt til at sætte sig ind i sit områdes lokalplan. Han mener, man skal tænke på naboerne, der skal se på noget, som ifølge ham ikke er pænt.

Nina Bavnholt mener, at Thor Nørgaard har haft lang tid til at ændre på farven, og at han ikke skal behandles anderledes end andre

Et rarbarberkvarter er, hvad Martin Rasmusen frygter, hvis folk ikke følger lokalplanen. Han mener, det er en selvfølge at følge det, der står i lokalplanen

blaat_hus.jpg
Læs også
Strid om farve på hus kan sende pensionist bag tremmer
blaat_hus.jpg
Læs også
Strid om farve på hus kan sende pensionist bag tremmer

 


Nyhedsoverblik