Efterlyst lottovinder dukket op: Nu er der råd til ekstra benplads i flyveren

Siden slutningen af januar har Føtex i Kalundborg efterlyst vinderen af en lottogevinst på over 3 millioner kroner. Nu har vinderen meldt sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fredag morgen studsede en kvinde fra Kalundborg-egnen over en artikel i Nordvestnyt:

Føtex i Kalundborg havde stadigvæk ikke fundet vinderen af en lottogevinst fra 27. januar på hele 3.080.052 kr. og efterlyste derfor endnu engang lottovinderen.

quote Det første jeg udbrød var: Kære Vorherre lad det være mig.

Lottovinder fra Kalundborg kommune

- Det første jeg udbrød var: Kære Vorherre lad det være mig. Og så grinede jeg lidt. For selvfølgelig var det ikke det. Det eneste jeg nogensinde har vundet er en pakke kaffe til banko, siger kvinden til Danske Spil.

Kvinden er i sine 70'ere og bosat i Kalundborg kommune.

Kupon satte sig fast

Hun kigger aldrig selv sine lottotal igennem, men går blot i kiosken for at få dem tjekket.

- Jeg havde et par forskellige kuponer, og de to første gik igennem maskinen med henholdsvis 50 og 49 kroner i gevinst. Men ved den sidste kupon, sagde den unge pige i kiosken, at gevinsten var større, end det de må udbetale. Og så satte kuponen sig fast, fortæller den nyslåede lottomillionær og fortsætter:

- Det var ret pinligt og virkelig nervepirrende. Hun var nødt til at ringe til nogen for at få hjælp, og så stod man der og ventede, uden rigtigt at vide, hvad der skete. Puha. Der fik jeg altså varmen.

quote Heldigvis syntes min bankdame, at det var så fantastisk, at hun ikke havde noget imod lidt overarbejde. Og da hun fortalte mig om gevinstens størrelse, begyndte jeg for alvor at svede

Lottovinder fra Kalundborg kommune

Var bange for at få en blodprop

Da kvinden endelig fik sin kupon tilbage, var der kun et kvarter til banken lukkede.

- Jeg skyndte mig derover, og heldigvis syntes min bankdame, at det var så fantastisk, at hun ikke havde noget imod lidt overarbejde. Og da hun fortalte mig om gevinstens størrelse, begyndte jeg for alvor at svede.

- Jeg var sgu bange for, at jeg fik en blodprop. Det har jeg prøvet en gang, og det var ikke sjovt, lyder det.

Så galt gik det dog ikke, og nu skal gevinsten deles med vinderens søn og datter, da de har værte med til at spille kuponen.

De får dermed 500.000 kroner hver, mens moderen beholder resten, da hun har betalt mest til kuponerne.

- Min datter bor i USA, og jeg ringede med det samme til hende og fortalte de gode nyheder. Hun var jo ved at skvatte ned af stolen og troede, at jeg var blevet skingrende skør, siger lottovinderen til Danske Spil.

quote SAS har det der SAS PLUS, hvor der er god plads til benene og meget bedre sæder. Det vil jeg simpelthen unde mig selv fra nu af. Jeg er jo trods alt oppe i årene

Lottovinder fra Kalundborg kommune

Vil have bedre benplads i flyet

Kvinden skal snart besøge datteren og har besluttet sig til, at det vil hun nu gøre oftere. Men hun har også besluttet, at hun aldrig mere vil rejse på turistklasse, når hun skal på længere ture.

- Det er ikke fordi, jeg behøver at flyve på Businessclass for jeg er altså ikke sådan en, der vil fråse pengene væk. Men SAS har det der SAS PLUS, hvor der er god plads til benene og meget bedre sæder. Det vil jeg simpelthen unde mig selv fra nu af. Jeg er jo trods alt oppe i årene, siger hun og griner igen.

Derudover har kvinden endnu ikke de store planer, andet end at betale gælden ud i sit hus og give nogle af pengene til sine børnebørn. 


Nyhedsoverblik