Tekniske undersøgelser i Emilie-sag tager tid

Politiet har stadig et stort efterforskningsarbejde forude i forsøget på at finde Emilie Mengs drabsmand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Gerningsmanden, der dræbte Emilie Meng, er stadig på fri fod.

Og selvom politiet er kommet flere skridt tættere i sagen om den unge pige, har de stadig et stort efterforskningsarbejde forude.

- Sådan en sag løser sig ikke på halvanden time. Det er en langvarig proces, som vi håber giver et resultat, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote Sådan en sag løser sig ikke på halvanden time

Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Drabsårsag undersøges stadig

Politiet har tidligere fortalt, at de har fundet nogle spor på settet, hvor Emilie Meng er fundet dræbt. Spor, som kun politiet kender til, og som offentligheden formentlig ikke bliver bekendt med i den nærmeste fremtid.

- De spor, der er sikret derude, undergår en nærmere kriminalteknisk undersøgelse. Den vil tage noget tid, siger Søren Ravn-Nielsen.

Ligeledes kan Søren Ravn-Nielsen heller ikke fortælle nærmere om drabsårsagen, som også fortsat er ved at blive undersøgt.

Telefoner skal krydstjekkes

Udover årsagen til drabet og spor, der er fundet i området, arbejder politiet også stadig på telekommunikationen i Korsør og i Borup.

- Der er stadig omkring 200 telefoner, som skal holdes op mod de oplysninger, der er imod findestedet, siger Søren Ravn-Nielsen.

quote  Vi arbejder stadig med de mange henvendelser, vi har fået, og som vi stadig får

Søren Ravn-Nielsen

Tikker ind med henvendelser

Og foruden sporene på findestedet og teleoplysningerne, tikker det også stadig ind med henvendelser fra borgere. Henvendelserne er begyndt at komme, efter Emilie Meng blev fundet i området omkring Regnemarks Bakke. 

- Vi arbejder stadig med de mange henvendelser, vi har fået, og som vi stadig får. Vi er et pænt stykke over 100 henvendelser, hvor nogle hurtigt kan sorteres fra, mens andre bliver gået i dybden med, siger efterforskningslederen.  

Politiet er dog stadig interesserede i henvendelser fra borgere eller jægere, der har været i området omkring Regnemarks Bakke i Borup den 10. juli eller i dagene derefter.


Nyhedsoverblik