Politiet efterforsker mystisk brand i Slagelse

00:50

Video: René Lind

De skal undersøge, om der er foregået noget kriminelt.

En landejendom på Slagelse Landevej ved Vemmelev står lige nu i flammer.

Redningsfolk og efterforskere er på vej til stedet, og politiet er i gang med at undersøge, om der ligger noget kriminelt bag.

Ifølge vagtchefen er det usædvanligt, at efterforskere bliver kaldt til en brand så tidligt i forløbet. Men politiet er i tvivl om, hvorvidt der er foregået noget kriminelt på stedet, og derfor er efterforskere tilkaldt.

- Vi har sendt efterforskere afsted, som skal op og finde ud af, om der er foregået noget strafbart, siger vagtchef Kent Edvardsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Når der er mistanke om, nogle er kommet til skade, så er det sædvanligt, vi også undersøger brandsager

Søren Ravn-Nielsen, Efterforskningsleder

Uvist om personer er kommet til skade

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan ikke bekræfte, om der er personer at finde inde i landejendommen, siden der er tilkaldt efterforskere til stedet så hurtigt.

- Når der er mistanke om, nogle er kommet til skade, så er det sædvanligt, vi også undersøger brandsager, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet oplyser på Twitter, at landevejen er spærret på grund af køretøjer, og at man derfor skal finde en alternativ rute.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App