Dykkere hoppede i vandet verden over – og i Karrebæksminde

Dykkere verden over hoppede i vandet lørdag aften på samme tid - lokal tid vel at mærke. Det gjorde de også i Karrebæksminde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den første lørdag i november kunne man verden over se dykkere springe i vandet.

Og Karrebæksminde var ingen undtagelse. Lørdag aften sprang 19 dykkere i vandet til den tilbagevendende begivenhed Divers Night.

Det er andet år, at de afholder eventet i Karrebæksminde, fortæller Anders Strudstrup fra Næstved Sportsdykkerklub.

- Og vi gør det helt sikkert næste år, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Det er lidt specielt for vores event, at der er et strømdyk. De fleste andre steder dykker man bare fra stranden, fortæller Anders Strudstrup.
- Det er lidt specielt for vores event, at der er et strømdyk. De fleste andre steder dykker man bare fra stranden, fortæller Anders Strudstrup. Foto: Torben Johansen - Holmegaard Sportsdykkerklub

Startet af en norsk kvinde

Divers Night i Karrebæksminde er et samarbejde mellem Holmegaard Sportsdykkerklub og Næstved Sportsdykkerklub, og målet er at styrke dykningen på Sydsjælland.

Artiklen fortsætter under billederne.

Sidste år var de 27, der sprang i vandet ved Karrebæksminde. I år var de lidt færre - sikkert på grund af det dårlige vejr, lyder det fra Anders Studstrup.
Sidste år var de 27, der sprang i vandet ved Karrebæksminde. I år var de lidt færre - sikkert på grund af det dårlige vejr, lyder det fra Anders Studstrup. Foto: Torben Johansen - Holmegaard Sportsdykkerklub
På samme tid lørdag aften sprang dykkere verden over i vandet for at dykke. Men det vigtigste er næsten den kage og kaffe, man får bagefter.
På samme tid lørdag aften sprang dykkere verden over i vandet for at dykke. Men det vigtigste er næsten den kage og kaffe, man får bagefter. Foto: Torben Johansen - Holmegaard Sportsdykkerklub

- Det er et verdensomspændende event, som er startet af en norsk kvinde. Hun sagde, at hvis nogle ville dykke med hende, så ville hun lave kage. Og nu har det spredt sig. Jeg tror, der var 19 lande med i år, fortæller Anders Studstrup og fortsætter:

- Vi spiste masser af kage og kaffe. Det er en rigtig god netværksmulighed, da der kommer folk fra flere steder; Roskilde, Korsør og Haslev.

Sidste år var der 27 med til Divers Night i Karrebæksminde.


Nyhedsoverblik