DSB klar med flere og hurtigere tog efter påske

I og omkring Ringsted forløber Banedanmarks sporarbejde planmæssigt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Når pendlerne vender tilbage på arbejde tirsdag morgen efter påskeferien, kan de formentlig vente lidt længere med at komme ud ad døren i forhold til, hvad de efterhånden er vant til.

I hvert fald er DSB nu så langt med påskens sporarbejde i og omkring Ringsted, at de kan genoptage togtrafikken med flere og hurtigere tog efter påske. Det skriver DSB i en pressemeddelelse.

Længe ventet blandt kunderne

Ifølge DSB forløber Banedanmarks sporarbejde planmæssigt, og det betyder altså, at de længe ventende kunder nu kan komme hurtigere frem, når de skal med toget.

- Det er særligt kunderne, der pendler mellem Lolland-Falster, Sydsjælland og København, der får kortere rejsetider. De får mere end 45 minutters kortere rejsetid dagligt, og det er virkelig noget, som man kan mærke i hverdagen, hvor man kan sove lidt længere om morgenen og komme tidligere hjem til familien om eftermiddagen, siger Tony Bispeskov, der er informationschef hos DSB.

Sådan kører togene efter påske:

  • Mellem Ringsted og København H indsætter DSB et nyt hurtigtog fra onsdag den 24. april. Det betyder, at kunderne fra Ringsted får flere afgange og siddepladser.
  • Mellem Næstved og København H kører togene fra onsdag den 24. april igen via Ringsted i stedet for en omvej via Køge. Det sparer kunderne, der pendler fra Nykøbing F, Vordingborg eller Næstved til København for mere end 45 minutters rejsetid dagligt.
  • Der kører igen tog til og fra Glumsø fra onsdag den 24. april. Det sparer kunderne fra Glumsø for 20-30 minutters rejsetid dagligt.

Nyhedsoverblik