DSB-ansat overfaldet af ung mand

En 26-årig mand er blevet sigtet for at overfalde en DSB-ansat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 26-årig mand fra Holbæk er blevet sigtet for at overfalde en DSB-ansat.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Overfaldet fandt ifølge politiet sted lørdag klokken 06.41 på Roskilde Station. Her henvendte DSB-medarbejderen sig til den unge mand og påtalte hans færden på togskinnerne.

quote Det er meget alvorligt

Camilla Schouw Broholm, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi

Det gjorde den 26-årige så rasende, at han slog, sparkede og bed medarbejderen flere gange. Herefter blev der slået alarm til politiet, som ankom til stedet kort efter.

Da politiet kom frem, var manden ikke kølet af, og han udtalte trusler mod politifolkene.

- Det er meget alvorligt at overfalde nogen, der er i offentlig tjeneste, som denne mand var, siger Camilla Schouw Broholm, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Løsladt igen

Derfor blev den 26-årige fra Holbæk anholdt og sigtet for overtrædelse af jernbaneloven ved at opholde sig på skinnerne, han blev desuden sigtet for vold mod personer i offentlig tjeneste, forsøg på kvalificeret vold og trusler mod polititjenestemænd.

- Man skal ikke lade det gå ud over nogen medarbejdere, selvom man måske er sur på virksomheden, siger Camilla Schouw Broholm.

DSB tog
Læs også
Toårig legede ved togskinner
DSB tog
Læs også
Toårig legede ved togskinner

Politiet oplyser, at den ansatte hos DSB ikke kom alvorligt til skade.

- Han har det efter omstændighederne godt, men han er selvfølgelig chokeret over overfaldet, siger Camilla Schouw Broholm.

Den 26-årige blev løsladt efter afhøring, men han er fortsat sigtet i sagen. Han kan ifølge straffeloven paragraf 119 straffes med bøde eller fængsel i op til otte år.


Nyhedsoverblik