Dødsbrand i campingvogn var en tragisk hændelse

Der ligger ifølge politiet ikke noget kriminelt bag to personers død i en voldsom brand i en campingvogn på Stevns.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der ligger ikke nogen kriminel handling bag to personers død i en voldsom brand i en campingvogn på Stevns Camping ved Strøby, der fandt sted lørdag i sidste.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Meldingen om branden i campingvognen indløb klokken 00.05 natten til lørdag i sidste uge, og selvom brandvæsenet var hurtigt på stedet, så brændte campingvognen helt ned ved branden. Efterfølgende blev to omkomne fundet i vognen.

quote Det er en usædvanlig sag og en tragisk ulykke, der endte med at koste to personer livet

Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi

- Vi har haft en brandhund, som er god til at opsnuse brandbare væsker, ude at snues omkring campingvognen, bilen og i området, og den reagerede kun på den brændte bils brændstoftank. Så længe hunden ikke reagere på noget brandbar væske i fortelte, så er vi rolige, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Samtidig har vi ud fra vidneudsagn og vores egen efterforskning ikke nogen formodning om, at nogen ville gøre dem noget ondt, tilføjer han. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiets brandteknikere gennemførte lørdag morgen en undersøgelse af den udbrændte campingvogn.
Politiets brandteknikere gennemførte lørdag morgen en undersøgelse af den udbrændte campingvogn.

Politiet venter nu på svar fra de brandsagkyndige i den kriminaltekniske afdeling samt svar fra Dansk Brandteknisk Institut for at fastslå den endelige brandårsag. Branden formodes at være opstået i forteltet.

- Det er en usædvanlig sag og en tragisk ulykke, der endte med at koste to personer livet, siger Martin Bjerregaard

Par endnu ikke identificeret

Det var en mand og en kvinde, der er døde i branden. De er endnu ikke endeligt identificeret, men politiet formoder med stor sikkerhed, at der er tale om det ægtepar, som ejer campingvognen. 

udbrændt telt
Læs også
Brand rammer campingplads: To personer fundet døde
udbrændt telt
Læs også
Brand rammer campingplads: To personer fundet døde

Der er tale om et ægtepar, en 61-årig mand og en 59-årig kvinde. i Storkøbenhavn. Deres pårørende er blevet underrettet. Derfor anmodede politiet kort efter hændelsen om at få de to obduceret, for at fastslå dødsårsagen

- De omkomne har nogle bekendte ude på campingpladsen, som sagde, at det var dem der burde være i campingvognen. Vi har i øvrigt ikke nogen efterlysninger i området, derfor formoder vi, at der er tale om ægteparret. Vi skal bare lige have udryddet den sidste usikkerhed ved hjælp af retsmedicinsk afdeling, siger Martin Bjerregaard. 

Se eller gense indslaget fra den 30. juni: En mand og kvinde omkom efter en brand i deres campingvogn på Stevns Camping ved Strøby.

 


Nyhedsoverblik