Politiet sårer mand med skud efter fund af lig på ejendom

Politiet har anholdt en 58-årig mand i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 58-årig mand er blevet anholdt, efter Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi søndag fandt liget af en person, der angivelig er blevet dræbt.

Politiet blev søndag klokken 17.52 kaldt ud til en landejendom i Hårbølle på Møn, hvor politiet ved sin ankomst på ejendommens gårdsplads fandt liget af en person. 

Blev såret af skud

På stedet anholdt politiet ejendommens 58-årige mandlige beboer. I den forbindelse måtte politiet affyre skud mod manden, der blev såret.

quote Der er en lang række undersøgelser, der nu skal foretages

Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi

Den anholdte, der er indlagt til behandling, fremstilles senere i dag in absentia i retten i Nykøbing Falster med krav om varetægtsfængsling.

- Der er ikke meget om sagen, som vi kan uddybe, fordi der ikke er sket endelig identifikation af den dræbte. Derfor kan vi ikke udtale os yderligere om den del på nuværende tidspunkt, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Generelt er det sparsomt med oplysninger i sagen. Søren Ravn-Nielsen oplyser dog, at tilstanden hos 58-årige betegnes som stabil.

Usikkert hvem der slog alarm

Politiet har endnu ikke klarhed over forløbet. Det er derfor ikke muligt at få oplyst, hvem der slog alarm til politiet i første omgang.

- Der er en lang række undersøgelser, der nu skal foretages, og som er i gang i forhold til at klarlægge hændelsesforløbet, siger Søren Ravn-Nielsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Jacob Bagge Jensen - TV2 ØST

Er det noget, som I søger vidner til?

- Nej, ikke umildbart. Det vil vi vurdere, om der bliver behov for. Men på nuværende tidspunkt søger vi ikke vidner, svarer Søren Ravn-Nielsen.

Af hensyn til efterforskningen vil anklagemyndigheden begære lukkede døre. Der kan ikke oplyses nærmere om politiets skudafgivelse, der efterforskes af Den Uafhængige Politiklagemyndighed.


Nyhedsoverblik