DMI lover solskin til hele landet søndag

Det bliver skønt vejr søndag - men der kan blive frost i nat. Foto: Mathias Svane Kraft - TV2 ØST

Der venter os en solrig søndag med temperaturer op til 15 grader. Men der kan være risiko for lokale byger.

Efter flere dage med ustadigt vejr er det solrige forår vendt tilbage.

Lørdag svingede temperaturerne sig op på 15 grader, mens solen skinnede på de gule rapsmarker, og det vejr fortsætter søndag.

Det oplyser Danmarks Meteorologiske Institut.

Vi er nemlig stået op til endnu en dag med plads til solskin, hvor temperaturerne kan svinge mellem 10 og 15 grader, mens vinden fortsat kommer fra nordvest.

Der er dog risiko for lokale byger - især i de østlige egne.

Risiko for frost

Omkring aftenstund og i nat vil vejret være tørt og klart, mens temperaturerne falder til mellem to og syv grader, lokalt ned nær frysepunktet, og vinden aftager og bliver svag til frisk fra nordvest og nord.

Men selvom det bliver en kold nat, så holder det ikke foråret på afstand. I den kommende uge venter der os nemlig lunt og pænt forårsvejr.

Video: Det gode vejr gør rapsmarkerne ekstra smukke. Mød René Jacobsen, som vandt TV2 ØST's konkurrence om årets bedste rapsmark-foto:

02:39

Så er vinderen af vores lille forårskonkurrence, om det bedste rapsmark-foto, fundet. Med næsten halvdelen af de mange tusinde stemmer, blev det René Jacobsen fra Gørlev der vandt, med billedet af en lille vipstjert der hviler sig i en rapsmark.

Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App