Direktør om forsinkelse af Holbæk Sportsby: - Det er ærgerligt

Den længe ventede Holbæk Sportsby skulle stå klar til nytår. Men det kommer ikke til at ske. Det er ærgerligt, lyder det fra direktøren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Holbæk Sportsby står ikke klar til årsskiftet som aftalt.

Resultatet af gennemgangen og sammenligningen med Fonden Holbæk Sportsbys tidsplan viser, at der ikke er nogen dele af sportsbyen, der kan tages i brug til tiden. Det har fonden erkendt på et møde i går efter være blevet forelagt resultatet.

- Det er da ærgerligt, at vi har fået en melding om, at der en forsinkelse. Nu hvor vi alle sammen har gået og glædet os til at tage Holbæk Sportsby i brug til nytår, siger Carsten Damgaard, som er direktør i Holbæk Sportsby.

quote Det er rigtig ærgerligt for de kommende brugere og foreningerne

Carsten Damgaard, direktør i Holbæk Sportsby

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen indrømme, det er utilfredsstillende, og bedt hendes embedsfolk sikre, at fonden leverer et klart billede af forsinkelsens omfang.

- Lige i disse dage er Holbæk Kommunes rådgivere og Fonden Holbæk Sportsbys tidsplanlæggere i samarbejde om at finde frem til det nye tidspunkt, som Holbæk Sportsby kan tages i brug. Lad os nu se, hvor lidt eller hvor meget, det drejer sig om, siger Carsten Damgaard.

sportsby åbent hus
Læs også
Holbæk Sportsby bliver ikke klar til tiden
sportsby åbent hus
Læs også
Holbæk Sportsby bliver ikke klar til tiden

Foreninger må blive i deres nuværende faciliteter

Forsinkelsen skaber usikkerhed blandt flere foreninger, som havde set frem til, at Holbæk Sportsby skulle stå klar.

- Det er rigtig ærgerligt for de kommende brugere og foreningerne. Men i dag har vi haft et møde med forretningsudvalget, som er valgt ud af brugerrådet, som har en repræsentant fra hver forening i den kommende Holbæk Sportsby, fortæller Carsten Damgaard.

- De foreninger vi havde møde med i dag tog det meget afslappet. Foreningerne har jo deres faciliteter, så de bliver jo, hvor de er, om end det giver et hak i forventningens glæde. Men de kan dyrke deres idræt i deres nuværende faciliteter, også må vi se, hvor lang tid, de lige skal blive der.


Nyhedsoverblik