Direktør er tilfreds med åbningen af udsigtstårn: - Det er jo gået viralt

Camp Adventures udsigtstårn ved Rønnede tiltrak 2.500 besøgende på første åbningsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der dukkede 2.500 betalende gæster op, da Sydsjællands nye attraktion åbnede for offentligheden.

Det er Camp Adventures udsigtstårn, der har fået navnet Skovtårnet, som har været et trækplaster denne søndag. For det er nu Sjællands højest tilgængelige punkt med sine 45 meter. Da tårnet er bygget på et højt punkt, så ender man knap 140 meter over havets overflade, når man når til tops i tårnet.

Og det glæder Camp Adventures direktør, Jesper Mathisen, at tårnet nu endelig er åben.

Læs også
I dag åbner kæmpe udsigtstårn for alle – tør du tage turen op?
Læs også
I dag åbner kæmpe udsigtstårn for alle – tør du tage turen op?

- Det er fantastisk følelse. Det er en forløsning ud over det hele. Det har været et langt, sejt træk, så endelig har vi haft nogle glade gæster i dag. Det har været super tilfredsstillende at se, at det fungerede hele vejen igennem, siger han.

En first mover

Selve byggeriet begyndte den 3. maj sidste år og tegnet af Effekt Arkitekter ud fra Camp Adventures ideer. Men prisen på det hele, vil de ikke ud med. De håber dog på en årlig omsætning for hele parkanlægget på op til 60 millioner kroner om året.

Artiklen fortsætter under billedet.

Camp Adventures direktør, Jesper Mathiesen.
Camp Adventures direktør, Jesper Mathiesen. Foto: Jacob Bagge Jensen - TV2 ØST

Først blev det meldt ud, at tårnet skulle stå færdigt i oktober. Så november. Og nu skriver vi marts måned, før Skovtårnet er åben for offentligheden. Selv kalder Jesper Mathiesen det for et megahårdt forløb.

- Men der er ikke nogen, der har gjort det før. Vi er en first mover på det her, og derfor har vi lagt skinnerne, mens det har kørt. Det har været megasvært, men det gør så bare, at når vi står her i dag, så er tilfredsstillelsen bare dét større ved at have gjort noget helt særligt. Og det er en rigtig, rigtig god følelse, jeg står med i maven lige nu, siger Jesper Mathiesen.

Artiklen fortsætter under videoen.

Kom med op i toppen af tårnet på under to minutter. 

International efterspørgsel

Camp Adventure har en forventning om, at der vil komme godt 100.000 besøgende om året. Og det virker realistisk, fordi efterspørgslen har været stor både fra indland og udland.

Læs også
De første gæster er nået til tops: - Det er koldt, flot og blæsende
Læs også
De første gæster er nået til tops: - Det er koldt, flot og blæsende

- Vi har været i samtlige medier, både i Danmark og hele verden. Og på den måde er det jo gået viralt. Alene i dag har der været rigtig mange gæster fra udlandet, og de sidste er lige gået her fra og har taget en masse billeder. Og på den måde er det jo blevet spredt ud over hele verden, siger Jesper Mathisen.

- Det handler bare om, at vi åbenbart har ramt et eller andet rigtig her. Det er der også nogle andre ude i verden, der også gerne vil have, og måske er en lille smule misundelige over det, vi har gjort her. Derfor har de spurgt, om vi kunne komme og være med til at udvikle noget for dem. Der har vi fået kontakter både fra New Zealand, England, Sydamerika, ja, mange forskellige steder.

Udsigtstårn
Læs også
Se billederne: Folk stod klar til at komme op i kæmpe udsigtstårn
Udsigtstårn
Læs også
Se billederne: Folk stod klar til at komme op i kæmpe udsigtstårn

Nyhedsoverblik