Derfor sælger BonBon-Land enorm nissesamling

På TV ØSTs Facebookside har flere brugere undret sig over, hvorfor BonBon-Land sælger deres gigantiske samling af mekaniske nisser. Se her hvorfor.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I går satte BonBon-Land sin enorme samling mekaniske nisser til salg på auktionssiden Lauritz.com.

De mange nisser har holdt til hos BonBon-Land i Holme Olstrup ved Næstved siden 2006, og indtil da boede de i Fantasy World ved Ringsted. Men nu er de altså alle sat til salg.

Det har fået flere af vores brugere på Facebook til tasterne. For hvorfor egentlig sælge en så stor, flot samling? Endda en samling, som mange har glade minder om, da de besøgte den med deres egne børn eller da de selv var børn.

Kunne ikke løbe rundt

Men der er en god og ganske simpel forklaring på salget.

- Attraktionen lukkede for noget tid siden ud fra en betragtning om, at det ikke kunne trække nok mennesker til.
Så er valget, at det bliver solgt nu op til jul, siger Per Helmer Nielsen, som er partner i Lauritz.com i Næstved.

Særligt med nisserne er, at de er danskproducerede og unikke håndlavede nisser. Dukkerne er oprindeligt fremstillet i 1990 af H.J. Figurer A/S til Fantasy World i Ringsted.

Skal nok blive solgt

- Det er spændende for os, for det er sjældent, vi får sådan en type opgave, hvor vi sælger så stor en samling, siger Per Helmer Nielsen, partner og filialchef hos Lauritz.com Næstved.

Selvom den kæmpe samling nisser nok ikke kan klemmes ind i de fleste menneskers hjem, er han dog ganske fortrøstningsfuld. Lauritz.com regner nemlig, at også cityforeninger, indkøbscentre og butikker er interesserede. Derfor vil det bestemt ikke blive et problem at få solgt dem, mener Per Helmer Nielsen fra Lauritz.com.

- Nej. Nisser går godt, siger den selvsikre auktionsmand.

I videoen her kan du se nogle af de mange ting, der er til salg:

 


Nyhedsoverblik